Elinkeinoyhtiö Riverbank Oy tekee Tervolan yrittäjät tutuksi

Tervolan kunnan elinkeinoyhtiö Riverbank Oy alkaa kirjoittaa juttusarjaa Tervolan yrittäjistä ja yrityksistä. Ajatuksena on tehdä tervolalaisia yrityksiä tutuksi sekä kuntalaisille että ulkopaikkakuntalaisille. Elinkeinokoordinaattori Matti Alatalon mukaan on tärkeää, että sekä ulkopaikkakuntalaiset että kuntalaiset tietävät minkälaista teollisuutta ja palveluita Tervolassa on tarjolla.  ”Poikkeusolojen jälkeen kuntalaisten on erityisen tärkeää suosia oman paikkakunnan tuotteita ja palveluita”, elinkeinokoordinaattori muistuttaa.

Juttusarjassa yrittäjät ja yritykset pääsevät kertomaan palveluistaan ja tuotteistaan, tulevaisuuden suunnitelmistaan sekä itsestään. Haastattelut ja jutut ovat vapaamuotoisia ja yhteistyössä yrittäjien kanssa laadittuja.

Juttusarjaa julkaistaan kaksi kertaa kuukaudessa Tervolan kunnan verkkosivuilla, Facebookissa sekä paikallisessa lehdessä. Yrityksiä haastattelee ja jutut kirjoittaa elinkeinoyhtiön viestintäsuunnittelija Marjut Järvinen. Mukaan mahtuu kaikenkokoisia eri toimialojen yrittäjiä ja yrityksiä maataloustuottajista matkailuyrittäjiin. Juttusarjaan pääsevät kaikki halukkaat tervolalaiset yrittäjät, joten projektissa voi vierähtää muutama vuosi.

Traktori pellolla. Päällä teksti "Tervola, myönteisiä mahdollisuuksia. Yrittäjät tutuksi".