Kierrätystä ja pieniä pihatöitä

Tervolan työpajalla ei ole oltu toimettomia koronakevään aikana. Työpajan väki on tehnyt kierrätyskeskuksessa pientä remonttia. Esimerkiksi seiniä on koristeltu pirteämmiksi. Jos olet kevätsiivouksen yhteydessä löytänyt kotoa esimerkiksi puhdasta ja ehjää vaatetta, tekstiilejä, astioita tai leluja, voit niitä tuoda jälleen Tervolan työpajan kierrätyskeskukseen. Jos itsellä ei ole lahjoitettavaa tavaraa, voi kierrätyskeskuksesta tulla tekemään ilmaisia löytöjä.

Kierrätys on auki arkisin ma-to klo 8-15 ja pe klo 8-14. Huomioithan tavaralahjoituksia tehdessäsi, ettei kierrätyskeskus ota vastaan rikkinäistä tai likaista tavaraa. Likainen ja rikkinäinen tavara lajitellaan poltettavaan tai palamattomaan jätteeseen Jäkälän lajitteluohjeiden mukaisesti (linkki).

Työpaja tekee myös mahdollisuuksiensa mukaan tervolalaisille eläkeläisille pieniä pihatöitä (nurmenleikkuuta, pensas-aitojen leikkuuta, polttopuita, käsilumitöitä). Tehtävät, joissa käytetään pajan välineitä (ruohonleikkurit) maksavat eläkeläisille 20e/h ja haravointi, lumityöt 15 e/h. Työpaja ei valitettavasti voi ottaa vastaan suuritöisiä polttopuu tai raivaushommia. Pihatöitä voi tiedustella työpajan numerosta 040 760 8571 arkisin klo 8-12.

Muille kuntalaisille työpaja tarjoaa asiakastyönä huonekalujen korjausta, pienimuotoista uudisrakentamista ja entistämistä verhoilutöitä lukuun ottamatta.

Tervolan kierrätyskeskuksen koristeltu seinä, jossa on sydämiä ja tekstiä.