Kirjaston hallittu avaaminen jatkuu 1.6.

Tervolan pääkirjastoon pääsee jälleen lainaamaan aineistoa maanantaina 1.6 alkaen. Kirjaston tilat ovat auki kesän aukioloaikojen mukaisesti. Kirjastot avautuvat asiakkaille rajoitetun palveluin sekä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kirjastossa asioidaan nopeasti. Kirjastossa oleilua, pelailua tai työskentelyä ei suositella. Asiakkaat voivat kierrellä pikaisesti hyllyillä valitsemassa aineistoa sekä käyttää rajoitetusti asiakaskoneita. Asiakkaiden luku- ja muita istumapaikkoja on käytössä vähemmän turvavälien toteutumiseksi.

Oletko huomannut, että kirjastolla on kesän ajan lukukampanja lapsille ja nuorille? Aarrejahti sisältää erilaisia lukemiseen ja kesään liittyviä tehtäviä. Aarrejahdissa edetään kivi kiveltä kohti maalia. Kun kaikki Aarrejahdin tehtävät on suoritettu, näytetään tehtäväpassi kirjastossa. Vastineeksi saa hahmon, jonka voi värittää tai piirtää haluamallaan tavalla esim. merirosvoksi tai kapteeniksi. Hahmo pääsee seikkailemaan aarrelaivaan. Lisäohjeita ja lukupassin saa kirjastosta!

Kun asioit kirjastossa:

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan
  • Asioi kirjastossa vain terveenä