Kirjaston palautuslaatikko jälleen käytössä

Aluehallintoviraston päivitetyn ohjeistuksen mukaan kirjastojen palautusluukut saa ottaa käyttöön. Myös Tervolan kirjaston palautuslaatikko on siten jälleen avoinna 4.5. alkaen.

Korostamme, että kaikkea aineistoa ei tarvitse palauttaa heti. Kaikkien kirjastolainojen eräpäivät on siirretty kesäkuulle kirjastojen sulkuajan yli. Tarpeen mukaan eräpäivää siirretään edelleen. Aineistoista ei myöskään kerry maksuja fyysisen kirjastosulun aikana, joten palautuksilla ei ole kiire.

Porrastetulla palautuksella pyrimme purkamaan palautusruuhkia ja edesauttamaan kirjaston turvallista avaamista asiakkaille, sitten kun sen aika on.  Huomioitavaa on, että palautukset näkyvät asiakastiedoissa vielä useamman päivän ajan palautuksen jälkeen, koska emme käsittele niitä heti tartuntavaaran vuoksi.

Kirjastot ovat näillä näkymin kiinni 13.5. saakka, ja mahdollisista jatkotoimenpiteistä tiedotamme hallituksen tulevien linjausten mukaisesti.

Kaikissa kirjastoa koskevissa asioissa palvelemme ja opastamme mielellämme fyysisen sulun aikana arkisin klo 9 – 15  puh. 040 486 6984 tai sähköpostitse tervolan.kirjasto@tervola.fi