Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Kunta ja hallinto / Ilmoitustaulu / Vaikuta Tervolan kunnan digitaalisiin palveluihin

Vaikuta Tervolan kunnan digitaalisiin palveluihin

Tule mukaan kehittämään Sinulle tärkeää kuntaa ja osallistu kuntalaiskyselyyn! Kuntien johtavat viranomaiset ja luottamushenkilöt suosittelevat kyselyyn vastaamista voidakseen kehittää kuntalaisten elämisen mahdollisuuksia kuntalaisten toiveiden mukaisesti.

Kyselyssä[1] selvitetään kuntalaisten näkemyksiä digitaalisten palvelujen kehittämisestä osana Uusi lappilainen kunta – digitalisoituvat lähipalvelut –hanketta (www.ulapland.fi/uusilappilainenkunta).

Digitalisaatio ja sähköiset palvelut ovat osa tulevaisuuden kunnan arkipäivää. Siksi on tärkeää saada kuntalaisten käsityksiä ja ajatuksia digitalisaatiosta. Jokaisen kuntalaisen mielipide ja kokemus ovat tärkeitä!

Vastausohje:

Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 20-30 minuuttia ja pääset vastaamaan siihen nimettömänä SSL-suojatun linkin kautta. Vastaukset tallentuvat täysin anonyymisti, eikä niiden perusteella voida tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

HUOM! Vastaustesi tallentamiseksi paina kyselyn lopusta löytyvää ”Lähetä” – painiketta.

Linkki sähköiseen kyselyyn löytyy täältä

Vastausaikaa on 31.03.2018 saakka ja tulokset julkaistaan vuoden 2018 kuluessa kuntien verkkosivuilla.

Kiitämme vastaamisesta jo etukäteen ja toivotamme Sinulle mukavaa kevään aikaa!

Seija Järvi

Leena Viinamäki

Hankekoordinaattori

Kehittämistyön asiantuntija

Lehtori, YTM, KM

Yliopettaja, YTT

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulu

seija.jarvi@lapinamk.fi

leena.viinamaki@lapinamk.fi[1] Kuntalaiskyselyssä on huomioitu kunnille suunnattu ohjeistus https://digitaalinenkunta.fi/ sekä hyödynnetty Digikansalaisuus ja palveluiden saavutettavuus maaseudulla –hankkeen kansalaiskyselyä 2017 (http://www.theseus.fi/handle/10024/137218) ja eKeski-Pohjanmaan Palvelut ja asiointi -kuntalaiskyselyä (http://www.ekeski-pohjanmaa.fi/wp-content/uploads/2018/01/Yhteenvetoraportti_Palvelut-ja-asiointi-kuntalaiskysely.pdf)