Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Kunta ja hallinto / Kuulutukset / Hevosselän tuulivoimapuiston osayleiskaavan luonnosvaiheen kuuleminen

Hevosselän tuulivoimapuiston osayleiskaavan luonnosvaiheen kuuleminen

KUULUTUS

HEVOSSELÄN TUULIVOIMAPUISTON OSAYLEISKAAVAN LUONNOSVAIHEEN KUULEMINEN

Hevosselän tuulivoimapuiston osayleiskaavan luonnosaineisto on valmistunut ja se asetetaan tällä kuulutuksella nähtäville 13.4. - 15.5.2017. Osayleiskaava laaditaan siten, että sitä mahdollista käyttää tuulivoimaloiden rakennusluvan perusteena MRL 77 a §:n mukaisesti.

Hevosselän tuulivoimapuiston suunnittelualue sijaitsee noin 21 kilometrin (linnuntietä) päässä Tervolan kuntakeskuksesta kaakkoon. Alueelle suunnitellaan kahdeksasta (8) tuulivoimalasta muodostuvaa tuulivoimapuistoa.

Hevosselän tuulivoimapuiston osayleiskaavan luonnosaineisto on nähtävillä 13.4. - 15.5.2017 välisen ajan Tervolan kunnanviraston neuvonnassa (os. Keskustie 81, 95300 Tervola), jolloin osallisilla ja kunnan asukkailla on mahdollisuus esittää luonnosaineistosta mielipiteensä Tervolan kunnanhallitukselle ennen nähtävillä olon päättymistä. Luonnosaineistoon voi tutustua myös teknisellä osastolla sekä kunnan kotisivuilla (www.tervola.fi -asuminen ja rakentaminen-kaavoitus-vireillä olevat kaavoitushankkeet). Luonnosaineistosta pyydetään lausunnot viranomaisilta. Saatu palaute käsitellään koosteeksi.

Hevosselän osayleiskaavan luonnosaineistoa esitellään 19.4.2017 klo 18 alkaen Kunnanvirasto, valtuustosali

Mahdolliset mielipiteet on toimitettava kirjallisesti nähtävillä oloaikana Tervolan kunnanhallitukselle osoitteeseen: Keskustie 81, 95300 Tervola.

Tervolassa 13.4.2017
Tervolan kunnanhallitus

------------------------------------------------------

Linkki kaavan kotisivuille