Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Kunta ja hallinto / Kuulutukset / Hevosselän tuulivoimapuiston yleiskaavan ehdotusvaiheen kuuleminen

Hevosselän tuulivoimapuiston yleiskaavan ehdotusvaiheen kuuleminen

KUULUTUS

HEVOSSELÄN TUULIVOIMAPUISTON YLEISKAAVAN EHDOTUSVAIHEEN KUULEMINEN

Hevosselän tuulivoimapuiston yleiskaavaehdotus on valmistunut ja se asetetaan tällä kuulutuksella nähtäville 7.12.2017 - 17.1.2018 väliseksi ajaksi. Yleiskaava laaditaan siten, että sitä mahdollista käyttää tuulivoimaloiden rakennusluvan perusteena MRL 77 a §:n mukaisesti.

Hevosselän tuulivoimapuiston suunnittelualue sijaitsee noin 21 kilometrin (linnuntietä) päässä Tervolan kuntakeskuksesta kaakkoon. Alueelle suunnitellaan kuudesta (6) tuulivoimalasta muodostuvaa tuulivoimapuistoa.

Hevosselän tuulivoimapuiston yleiskaavan luonnosaineisto on nähtävillä 7.12.2017 -17.1.2018 välisen ajan Tervolan kunnanviraston neuvonnassa (os. Keskustie 81, 95300 Tervola), jolloin osallisilla ja kunnan asukkailla on mahdollisuus esittää kaavaehdotuksesta huomautuksia Tervolan kunnanhallitukselle ennen nähtävillä olon päättymistä. Ehdotusaineistoon voi tutustua myös teknisellä osastolla sekä kunnan kotisivuilla (www.tervola.fi -asuminen ja rakentaminen-kaavoitus-vireillä olevat kaavoitushankkeet). Ehdotusaineistosta pyydetään lausunnot viranomaisilta. Saatu palaute käsitellään koosteeksi.

Hevosselän yleiskaavan ehdotusta esitellään 12.12.2017 klo 17.30 alkaen kunnanviraston valtuustosalissa.

Mahdolliset mielipiteet on toimitettava kirjallisesti nähtävillä oloaikana Tervolan kunnanhallitukselle osoitteeseen: Keskustie 81, 95300 Tervola.

Tervolassa 30.11.2017
Tervolan kunnanhallitus

 

Linkki ko. yleiskaavaa koskevalle kotisivulle