Lions Club Tervola jakoi yli 1700 tiedotelehteä viikonvaihteessa

Tervolasta löytyy talkoohenkeä myös poikkeusoloissa. Lions Club Tervola jakoi viikonvaihteessa kaikkiin tervolalaisiin kotitalouksiin Tervolan kunnan koronavirukseen liittyvän tiedotuslehden.  Yhteensä tämä teki 1740 lehteä ja autolla ajattavaa useampi sata kilometriä. Jakajia Lions Club sai päivän varoitusajalla mukaan 18. Lions Clubin jäsenten lisäksi jakamiseen osallistuivat myös jäsenten puolisot, lapset ja ystävät.

Tervolan kunta jakoi tiedotteen paperisena, jotta tieto saavuttaisi myös ne kotitaloudet, joissa esimerkiksi kunnan verkkosivuja ei ole mahdollista seurata. Tervolan kunnalle oli olennaista tavoittaa tiedotteella kaikki kuntalaisten. Tämän vuoksi Lions Clubin tarjoama jakeluvarmuus oli erityisen tärkeää. Nopeasti muuttuvan tilanteen vuoksi paperisten tiedotteiden jakaminen on haastavaa. Tarpeen vaatiessa Tervolan kunta tiedottaa paperisena tilanteesta myös jatkossa.

 

Mikä Lions Club?

Tervolan Lions Club on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka kotimainen teema 2019–2020 Monta tapaa tehdä hyvää. LC Tervola on perustettu vuonna 1967. Jäseniä tällä hetkellä on 30, puolisotoiminnassa jäseniä on 20.

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions-nimi muodostuu sanoista Liberty, Intelligence, Our Nation’s Safety. Suomessa Lions-nimi tulkitaan Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville.

Lisätietoa toiminnasta: https://e-clubhouse.org/sites/tervola/

Koriste