Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Matkailu ja elämykset / Tapahtumakalenteri / Lapin alueteatteri: Veljeksen keskenään

Lapin alueteatteri: Veljeksen keskenään

Ti 17.4.

Tapahtuman tiedot

Milloin

17.04.2018
alkaa 19.00 loppuu 20.45

Yhteyshenkilön puhelinnumero

040 590 2699

Lisää tapahtuma kalenteriin

Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatterin näytelmä Veljet keskenään saapuu Tervolaan. Näytelmästä on esitys tiistaina 17. huhtikuuta klo 19–20.45 nuorisoseuran talossa.

Veljet keskenään on Rovaniemen Teatterin juhlanäytelmä 100-vuotiaalle Suomelle. Esityksen on käsikirjoittanut Esko Janhunen ja ohjannut Eljas Liinamaa. Näytelmä katsoo historian käänteitä metsätyömies Johanneksen ja kauppias Hanneksen vinkkelistä.

Tapahtumat alkavat vuoden 1906 työväentalon avajaisista, käyvät kansalaissodan kaarteissa ja päättyvät vuoden 1952 Helsingin kesäolympialaisten kisakatsomoon. Vaikka tapahtumissa on sisällissodan tragediaa, esityksessä on myös huumoria ja lämpöä.

- Veljet keskenään ammentaa menneiden aikojen seuratalojen kuvaelmista. Se on aikuisten leikki, jossa tärkeää on ihmisten kokoontuminen yhteen ja kokemusten välittäminen vailla muureja. Esitys pyrkii synnyttämään tuulensuojan myrskyisän maailman keskelle, ohjaaja Eljas Liinamaa kertoo.

Liput näytökseen ovat aikuisille 20 € ja opiskelijoille 12 €. Niitä on saatavana tunnin ajan ennen esitystä nuorisoseuran talolta.

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus Esko Janhunen
Ohjaus Eljas Liinamaa
Lavastus ja pukusuunnittelu Sanna Halme
Rooleissa Vesa-Matti Komonen ja Joni Kuokkanen

Liput: (hinta ilmoitetaan myöhemmin)