Nuorten kesätyösetelihaku alkaa Tervolassa

Tervolan kunta kokeilee kesällä 2020 kesätyösetelijärjestelmää, jossa nuori voi itse esittää työtä hakiessaan työnantajalle kesätyösetelihakemuksen. Hakemuksia otetaan vastaan 20.4.2020 alkaen. Kesätyöllistämistukea voidaan antaa yritykselle tai y-tunnuksen omaavalle yhteisölle, joka työllistää tervolalaisen nuoren tai opiskelijan. Kesätyöseteliä voi hakea myös nuori, joka työllistyy Tervolan ulkopuolelle. Kesätyösetelijärjestelmä on kokeilu, joka korvaa Tervolan kunnan yrittäjille maksaman kesätyöllistämistuen. Kesätyösetelin jatkosta päätetään syksyllä 2020.

 

Kesätyöllistämistuki on arvoltaan 200€/kk. Yritys voi työllistää yhden nuoren pisimmillään kahdeksi kuukaudeksi. Nuoren työsuhteen on pituudeltaan oltava vähintään kuukauden mittainen ja työtunteja tulee kertyä ainakin 60t/kk. Kesätyösetelit myönnetään hakemisjärjestyksessä. Kesätyösetelin tuki maksetaan työnantajalle kunnalta saadun maksatushakemuksen, työsopimuskopion ja työntekijän palkkatodistuksen perusteella jälkikäteen.

 

Tarkemmat ehdot ja ohjeet löytyvät kesätyösetelistä kertovalla Tervolan kunnan sivulla. Voit hakea oman kesätyösetelihakemuksesi kunnan neuvonnasta tai ladata sen yllä olevasta artikkelista. Onnea kesätyön etsintään!

Koriste