Paakkolan pilkit kerää satoja nauttimaan keväisestä ulkoilmasta Kemijoelle

Tervolan perinteiset Paakkolan pilkit järjestetään tänä vuonna lauantaina 21.3 klo 11-14. Tapahtumapaikkana on Paakkolan kylätalo (Paakkolantie 345) sekä kylätalon edustalla oleva jääalue. Tapahtuman pääosassa on pilkkikilpailu, jonka voittaa suurimman kalan napannut kilpailija. Pilkkimisen lisäksi on tarjolla monenlaista ohjelmaa erityisesti lapsille ja nuorille. Tiedossa on ainakin mäenlaskua, kalatietoutta, värikuulasotaa, läskipyöräkokeilua, liukulumikenkien testausta sekä poniratsastusta.

Pilkkikilpailuun voi osallistua ostamalla 10€ arvoisen pilkkikortin. Pilkkikortin ostamalla osallistuu samalla 10 000€ arvoisen K-ryhmän lahjakortin sekä 1000€ ja 550€ arvoisten S-ryhmän lahjakorttien arvontaan. Pilkkikortti kannattaa siis ostaa, vaikkei pilkkimään olisikaan menossa.  Pilkkijöitä kyläyhdistys kehottaa lukemaan tapahtumassa esillä olevat pilkkisäännöt. Pilkkimiseen tarkoitettu alue on rajattu, jotta kaikki kisaan osallistuvat voivat pilkkiä turvallisesti.

Pilkkikisan ja oheisohjelman lisäksi kylätalolta löytyy herkullista Lapin Äijän keittoa ja hernekeittoa. Jääalueella on kahvitelttoja, joista voi ostaa munkkikahvit tai grillimakkaraa. Tapahtuma on oiva tilaisuus tavata ystäviä sekä nauttia keväisestä ulkoilmasta.

Paakkolan pilkit kaipaa talkoolaisia mm. teltan pystytykseen, myyntipisteisiin ja keittiötyöhön. Ole yhteydessä kyläyhdistyksen sihteeriin, Markettaan (040 777 8598) tai puheenjohtajaan Hannuun (0400 893 032), mikäli olet kiinnostunut talkootyöstä. Paakkolan pilkit ovat Paakkolan kyläyhdistyksen sekä paikallisten yritysten yhteinen jokavuotinen ponnistus. Kiitos tapahtumaa sponsoroiville yrityksille sekä talkootyötä tekeville vapaaehtoisille!

Pilkkiarpoja on myynnissä mm. Tervolan Tervakuksassa, Tornion Prismassa ja Keminmaan City-Marketissa sekä monissa muissa yrityksissä.

Lämpimästi tervetuloa Paakkolan pilkkeihin Tervolaan!

Ahvenia jäällä
Vesa Leppänen, Pixabay