Riverbank Oy tarjoaa tervolalaisille yrityksille tiedotteenjakelupalvelua

Tervolan kunnan elinkeinoyhtiö Riverbank Oy on ottanut käyttöönsä mediaseuranta- ja tiedotteenjakelupalvelu Meltwaterin. Palvelun avulla elinkeinoyhtiö seuraa Tervolasta ja sen ympärysalueista käytävää keskustelua lehti- ja sosiaalisessa mediassa. Mediaseurannan lisäksi palvelun avulla on mahdollista lähettää lehdistötiedotteita. Riverbank Oy tarjoaakin tervolalaisille yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille mahdollisuutta lähettää lehdistötiedotteita palvelun avulla maksutta. Palvelu on elinkeinoyhtiön käytössä nyt alkuun vuoden, jonka jälkeen palvelun tarpeellisuutta arvioidaan käyttökokemusten perusteella.

Viestintäsuunnittelija Marjut Järvisen mukaan palvelu on tiedotteiden lähettämiseen oiva apu, sillä sen avulla on mahdollista pienellä vaivalla tavoittaa kymmeniä omasta aihepiiristä kiinnostuneita toimittajia. Lisäksi palvelun avulla pystyy seuraamaan, ketkä tiedotteen saaneista toimittajista ovat sen avanneet. Näin tiedotteiden kohdentaminen aiheesta kiinnostuneille toimittajille helpottuu. Vaikka tiedotteet eivät aina mene läpi, on tiedottaminen yrityksen tai yhdistyksen näkökulmasta kannattavaa. Lehdistötiedotteilla on mahdollista kertoa esimerkiksi uusista tuotteista, uuden toimitusjohtajan valinnasta tai hyvästä työskentelyilmapiiristä.

Jos olet kiinnostunut lähettämään lehdistötiedotteita, kannattaa ottaa yhteyttä Riverbank Oy:n viestintäsuunnittelija Marjut Järviseen. ”Yritys tai yhdistys voi ottaa minuun yhteyttä valmiin aiheen tiimoilta tai voimme pohtia yhdessä, minkälaisista asioista olisi mielenkiintoista tiedottaa” sanoo Marjut Järvinen.  ”On hyvä kertoa omasta toiminnastaan, sillä maine muodostuu myös silloin, kun emme luo sitä aktiivisesti. Kun viestimme tarinaamme itse, saavuttaa tarina todennäköisemmin kuulijan sellaisena kuin me toivomme” perustelee Järvinen. Jos yrityksesi tai yhdistyksesi kaipaa uusia näkökulmia viestintään tai markkinointiin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä viestintäsuunnittelijaan!

 

Ota yhteyttä:

Marjut Järvinen, viestintäsuunnittelija

marjut.jarvinen@tervola.fi

puh. 040 151 9819

 

koriste