Riverbank Oy:n palvelut yrityksille koronaviruksen aiheuttamassa erikoistilanteessa

Ota yhteyttä ja anna toiveesi

Koronaviruksen vaikutukset yritysten toimintaympäristöön ovat poikkeuksellisen laajoja. Valtio ja eri yritystoimintaa tukevat tahot, kuten BusinessFinland, ovat lanseeranneet uusia palveluja ja kehittävät uusia tukitoimia jatkuvasti.

Me Tervolan kunnassa pyrimme keräämään ja tutustumaan kaikkeen olennaiseen uuteen tietoon, jotta voimme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla yli haastavien aikojen.

Jaamme tietoa rahoitusinstrumenttien käytöstä ja autamme yrityksiä rahoitushakemuksissa. Tällä osaltamme pyrimme keventämään rahoittajien neuvontakuormaa ja näin nopeuttamaan varsinaisia päätösprosesseja. Suosittelemme olemaan aktiivisesti ja rohkeasti yhteydessä. Yleisen ohjeistuksen mukaisesti pyrimme järjestämään tapaamiset ja neuvonnan ensisijaisesti puhelimen, sähköpostin tai verkkotapaamisten kautta.

Mikäli mielessänne on asioita, palveluja tai toimenpiteitä, joita toivoisitte erityisesti Riverbank Oy:ltä tai Tervolan kunnalta, niin otamme niitä myös avoimesti vastaan.

 

Matti Alatalo, Elinkeinokoordinaattori matti.alatalo@tervola.fi, +358 40 501 2850

Marjut Järvinen, Viestintäsuunnittelija marjut.jarvinen@tervola.fi, +358 40 151 9819

Mika Simoska, Toimitusjohtaja, mika.simoska@tervola.fi, +358 40 506 2928

 

Päivitämme alle ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä alueen yrityksille

koriste