Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot

Asumispalvelut

Asumispalvelut

Palveluasuminen

Asukasvalinnat tehdään moniammatillisessa SAS-ryhmässä hoidonporrastuksen mukaisesti.  Asumiseen liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä vanhuspalveluiden toimistolle.

Vanhusten rivitalot (VA-RI) sijaitsevat terveyskeskuksen naapurissa.  Rivitaloilla asuvaa tuetaan ja avustetaan  omaehtoiseen asumiseen ja palvelutarpeen kasvaessa myöskin palvelujen määrää voidaan lisätä tarpeiden mukaisesti.  Kulunvalvonta ja hälytysjärjestelmä mahdollistavat huonomuististen ja liikuntarajoitteisten asumisen  VA-RI:lla.

Yhteystiedot

Vanhusten rivitalojen kodinhoitajat puh. 0400-296 643

Tehostettu palveluasuminen

Asukasvalinnat tehdään moniammatillisessa SAS-ryhmässä hoidonporrastuksen mukaisesti. Asumiseen liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä vanhuspalveluiden toimistolle.

Palvelukoti Pihakullero on 15-paikkainen, ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa antava asumisyksikkö.  Asukkaaksi valitaan henkilö, joka ei selviä kotona enää kotipalvelun turvin.

Tehostetun palveluasumisen maksut

Kotipalvelumaksu määräytyy asiakkaan bruttokuukausitulojen mukaan.  Tuloista vähennetään 576,00 € yksinasuvalta ja pariskunnan yhteisistä tuloista 1063,00 €. Kotipalvelumaksu lasketaan tulorajan ylittävältä osalta, yksinasuvalta 35 % ja pariskunnalta 22 %. Esim.


- Ateriat 15,50 € / vrk

- Kalustemaksu 15,00 € / kk

- Päivittäistarvikemaksu 30,00 € / kk

- Pyykinpesu 3,50 € / kone

- Sauna 4,20 € / kerta


Yhteystiedot

Pihakulleron hoitajat puh. 040-151 9712

Linkkejä