Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot

Tukipalvelut

Tukipalvelut

Tukipalveluiden tarkoituksena on edistää ja tukea asiakkaan omatoimista suoriutumista kodissaan.  Tukipalvelut täydentävät kotipalvelun antamaa henkilökohtaista huolenpitoa. Tukipalveluista peritään sosiaali- ja terveyslautakunnan vahvistamat maksut.

Yhteyshenkilönä toimii vanhuspalveluiden ohjaaja Outi Kinnunen, puh. 040 575 7363.

Ateriapalvelu

Kotiin kuljetetut ateriat viedään asiakkaalle sovittuina päivinä tai asiakkaan on mahdollista ruokailla terveyskeskuksen ruokasalissa 5 päivänä viikossa. Ateriat  järjestää tukipalvelukeskus. Sotainvalidien aterialiput saa palvelusihteerin toimistolta.
Hinnat: 
Ateriat kotiin kuljetettuna 5,10 € / kpl ja kunnan toimipisteessä aterioituna 4,60 € / kpl

Saunapalvelu

Mikäli asiakkaalla ei ole peseytymismahdollisuutta kotonaan, saunotuspalvelua voidaan järjestää vanhusten rivitaloilla, jonne asiakas järjestää kuljetuksen itse.
Hinta: Sauna 4,20 € / kerta.

Pyykkipalvelu

Jos asiakkaalla ei ole mahdollisuutta pyykinpesuun kotonaan, pyykki voidaan ottaa pesuun vanhusten rivitaloille.
Hinta: Pyykinpesu 2,00 € / kone.

Toimintapäivät

Toimintapäivät järjestetään vanhainkoti Kotikullerossa tiistaisin ja keskiviikkoisin, koulujen lukuvuoden aikana.  Toimintapäivien tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mukava virkistäytymispäivä tuttavien kanssa sekä tukea kotona asumista erilaisin toimintakykyä ylläpitävin harjoittein (jumpat, älypelit, kädentaidot jne.) Mahdollisuus saunomiseen ja asiointiapuun. Toimintapäiville on taksikuljetus.
Hinnat: Toimintapäivät kuljetuksineen 20,00 € / kerta ja ilman kuljetusta 15,00 € / kerta.

Toimintapäivien puh. 040 151 9710

 

Turvapuhelin

Turvapuhelin tilataan vanhustenpalveluiden kautta Esperi Care Oy:ltä, joka laskuttaa turvapuhelimen suoraan asiakkaalta.

 

Avustajatoiminta

Sotainvalidien Veljesliitto järjestää avustajatoimintaa sotiemme veteraaneille, heidän puolisoilleen ja leskille.  Avustajatoimintaa Tervolassa järjestää Tornion Sairaskotisäätiö.