Kirjastossa koko perheen elokuvailta

Kun meteoriitti antaa koiranpennuille supervoimat, niiden on käytettävä voimia estääkseen pormestari Humdingeriä ja hänen sukulaispoikaansa Haroldia ottamasta  Jännälahden hallintaansa. Elokuva on puhuttu suomeksi. Ota omat namut mukaan!

Meri-Lapin jousikvartetti

Rosamunde Helmikuun konserttikokonaisuudessa Meri-Lapin jousikvartetti pureutuu wieniläisyyteen omalla, raikkaalla otteellaan. Konsertti Nuorisoseurantalolla klo 19.00. Vapaa pääsy, sisältää väliajan. Kvartetti0602tervola

Kirjastossa koko perheen elokuvailta

Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema uusi rakas leluhahmo Forky julistautuu lelun sijaan ”roskaksi”, Woody päättää näyttää Forkylle, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna. Elokuva on puhuttu suomeksi. Ota omat namut

» Lue lisää

Satutuokio

Satu kutsuu lapsia tarinoiden maailmaan kirjastoon kerran kuussa torstaisin! Satutuokiolla luetaan erilaisia satuja ja tarinoita, kuunnellaan iloista musiikkia, loruillaan ja muuta mukavaa. Satutuokioita pidetään kevätkaudella to 13.2., to 12.3., to 16.4. ja to 14.5. Aika on aina sama eli klo 9.30–10.00. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

Korjaamo

Rovaniemen alueteatterin vierailuesitys Nuorisoseurantalolla. TEOKSESTA Korjaamo on moottoriöljyn katkuinen kertomus kahden miehen töyssyisestä ystävyydestä ja pyristelyistä uusien elämäntilanteiden edessä. Korjaamon omistajaa Jallua painaa konkurssiuhka, ja apumieheksi palkattu Ola kipuilee avioeroaan sekä potkujaan rehtorin virasta. Kun käsin korjaamisen taidolle ei tahdo riittää kysyntää teknologian syödessä työt, hiipii mieleen salakavala pelko: onko aika ajanut keski-ikäistyneiden miesten ohi

» Lue lisää

Lukulemmikki kirjastossa

Suomen Karva-Kavereiden Lukulemmikki vierailee kirjastossa kuuntelemassa lukevia lapsia 18.1. alkaen kolmen viikon välein lauantaisin klo 13.00–14.00. Yhden lukuhetken kesto on n. 15 min. Varaa aikasi kirjastosta viimeistään edellisenä päivänä, p. 040-4866 984. Jokaisesta lukukerrasta saa leiman, ja neljä leimaa kerättyään saa pienen esinepalkinnon. Lukukoira on tavattavissa kirjastossa seuraavina päivinä: 15.2., 14.3., 4.4., 25.4. ja 16.5.

Kirjatreffit

Tule suosittelemaan hyviä lukukokemuksia tai muutenvain viettämään iltaahyvässä seurassa! Tarjolla pientä naposteltavaa Järj.Tervolan vapaa-aikatoimi, Tervolan kirjasto ja Tervolan seurakunnan diakoniatyö

Kirjastossa koko perheen elokuvailta

Itsensä hieman ulkopuoliseksi tunteva etana ottaa vastaan kaikkien aikojen haasteen tehdäkseen unelmistaan totta apunaan katu-uskottava etanajengi ja uudet ihmisystävänsä. Elokuva on puhuttu suomeksi. Ota mukaat omat namut

Satutuokio

Satu kutsuu lapsia tarinoiden maailmaan kirjastoon kerran kuussa torstaisin! Satutuokiolla luetaan erilaisia satuja ja tarinoita, kuunnellaan iloista musiikkia, loruillaan ja muuta mukavaa. Satutuokioita pidetään kevätkaudella to 12.3., to 16.4. ja to 14.5. Aika on aina sama eli klo 9.30–10.00. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

Lukulemmikki kirjastossa

Suomen Karva-Kavereiden Lukulemmikki vierailee kirjastossa kuuntelemassa lukevia lapsia 18.1. alkaen kolmen viikon välein lauantaisin klo 13.00–14.00. Yhden lukuhetken kesto on n. 15 min. Varaa aikasi kirjastosta viimeistään edellisenä päivänä, p. 040-4866 984. Jokaisesta lukukerrasta saa leiman, ja neljä leimaa kerättyään saa pienen esinepalkinnon. Lukukoira on tavattavissa kirjastossa seuraavina päivinä: 14.3., 4.4., 25.4. ja 16.5.

Lukulemmikki kirjastossa

Suomen Karva-Kavereiden Lukulemmikki vierailee kirjastossa kuuntelemassa lukevia lapsia 18.1. alkaen kolmen viikon välein lauantaisin klo 13.00–14.00. Yhden lukuhetken kesto on n. 15 min. Varaa aikasi kirjastosta viimeistään edellisenä päivänä, p. 040-4866 984. Jokaisesta lukukerrasta saa leiman, ja neljä leimaa kerättyään saa pienen esinepalkinnon. Lukukoira on tavattavissa kirjastossa seuraavina päivinä: 4.4., 25.4. ja 16.5.

Satutuokio

Satu kutsuu lapsia tarinoiden maailmaan kirjastoon kerran kuussa torstaisin! Satutuokiolla luetaan erilaisia satuja ja tarinoita, kuunnellaan iloista musiikkia, loruillaan ja muuta mukavaa. Satutuokioita pidetään kevätkaudella to 16.4. ja to 14.5. Aika on aina sama eli klo 9.30–10.00. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

Lukulemmikki kirjastossa

Suomen Karva-Kavereiden Lukulemmikki vierailee kirjastossa kuuntelemassa lukevia lapsia 18.1. alkaen kolmen viikon välein lauantaisin klo 13.00–14.00. Yhden lukuhetken kesto on n. 15 min. Varaa aikasi kirjastosta viimeistään edellisenä päivänä, p. 040-4866 984. Jokaisesta lukukerrasta saa leiman, ja neljä leimaa kerättyään saa pienen esinepalkinnon. Lukukoira on tavattavissa kirjastossa seuraavina päivinä: 25.4. ja 16.5.

Satutuokio

Satu kutsuu lapsia tarinoiden maailmaan kirjastoon kerran kuussa torstaisin! Satutuokiolla luetaan erilaisia satuja ja tarinoita, kuunnellaan iloista musiikkia, loruillaan ja muuta mukavaa. Satutuokioita pidetään kevätkaudella to 14.5. Aika on aina sama eli klo 9.30–10.00. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

Lukulemmikki kirjastossa

Suomen Karva-Kavereiden Lukulemmikki vierailee kirjastossa kuuntelemassa lukevia lapsia 18.1. alkaen kolmen viikon välein lauantaisin klo 13.00–14.00. Yhden lukuhetken kesto on n. 15 min. Varaa aikasi kirjastosta viimeistään edellisenä päivänä, p. 040-4866 984. Jokaisesta lukukerrasta saa leiman, ja neljä leimaa kerättyään saa pienen esinepalkinnon. Lukukoira on tavattavissa kirjastossa viimeisen kerran kevätkaudella 16.5.