Keskustien avajaiset

Kesäkuussa 2019 aloitettu Tervolan Keskustien tietyöurakka valmistui loppukesästä 2020. Tien valmistumisen kunniaksi Tervolassa vietetään tiistaina 29.9 klo 12-15 Keskustien avajaisia. Avajaiset järjestetään kunnantalon pihapiirissä ja Keskustien varrella olevien yritysten tiloissa. Avajaispuheet ja nauhanleikkuu ovat klo 13.

Tapahtumassa on ohjelmassa uuteen keskustiehen tutustumista, arvontaa, musiikkia sekä maksuton ruokatarjoilu soppatykistä. Iloa päivään tuovat Pikku-Peikon Pesän päiväkodin lasten taidenäyttely ja temppuesitykset. Taidenäyttely järjestetään Keskustien pihan puolella ja klo 14-15 välillä voi katsoa lasten temppuesityksiä ikkunan takaa.

Ajoneuvoista kiinnostuneet voivat tutustua Wetterin esittelemiin sähköistettyihin autovaihtoehtoihin. Lisäksi paikalla on pelastuslaitoksen ja ensihoidon kalustoa. Myös Keskustien yritykset ovat tapahtumassa mukana avajaistarjouksilla.

Paikalle tulijoita pyydetään huomioimaan koronaviruksen vuoksi turvavälit ja yskimis- ja käsihygienia. Tapahtuman järjestävät varaavat paikalle käsidesiä ja suu-nenäsuojaimia.

Keskustien avajaisten mainos.