Teatteri Eurooppa Neljä: Suuri Valelääkärikirja

Teatteri Eurooppa Neljän Suuri Valelääkärikirja vierailee Tervolassa

Tervolassa päästään hoidattamaan nauruhermoja, kun Teatteri Eurooppa Neljä saapuu vierailulle sairaan hauskalla revyyllään Suuri Valelääkärikirja (Live!). Esitys alkaa Lapinniemen koululla perjantaina 15.3. klo 19.

Sketseistä ja musiikista koostuvan hupailun on käsikirjoittanut mm. Tankki täyteen ja Reinikainen -sarjoistaan tuttu Jussi Tuominen yhdessä Janne Viitaniemen kanssa ja sen on ohjannut Ola Tuominen. Lavalla nähdään yhteensä kahdeksan hengen tiimi: neljä laulavaa näyttelijää ja neljän hengen livebändi.

Esityksessä Eurooppa Nelosen valkotakkiset vievät yleisön läpi suomalaisen terveydenhoidon vauhdikkaiden sketsien ja tarttuvien laulujen kautta, jotka piirtävät näyttämölle koko ihmiselon kaaren. Esitys avaa vähintään puolittaisia totuuksia sairauksista ja niiden hoitamisesta, luulosairauksia myöten. Lopputuloksena on takuuvarma nauruhermojen krooninen kipeytyminen!

Teatteri esittää Tervolassa myös lastennäytelmällä Pate, viidakon kuningas. Timo Parvelan suosittuun lastenkirjaan perustuvan näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Tanjalotta Räikkä. Koululaisesitys alkaa Lapinniemen koululla klo 9 samana päivänä.

Teatteri Eurooppa Neljä on Suomen suurin kiertävä ammattiteatteri, joka tunnetaan kautta maan hauskoista ja koskettavista musiikillisista esityksistään. Teatteri juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Teatterin kotipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Suuri Valelääkärikirja (Live!) alkaa klo 19 Lapinniemen koululla ja se kestää n. 1h 45 min sisältäen väliajan.

Liput 16 € / 14 €
Liput: puh. 040 3000 800, myynti@te4.fi sekä tuntia ennen ovelta

Lisätietoja esityksestä:
https://www.teatterieurooppanelja.fi/valelaakarikirja
https://www.facebook.com/events/388113538669298/