Tervolan kirjastossa on esillä Liisa Halonen-Laitin keväistä taidetta

Tervolan kirjastossa on nähtävillä maalis-huhtikuun ajan Liisa Halonen-Laitin näyttely ”Kevät tulee – lintuja ja ihmisiä.” Näyttelyssä on esillä akryylejä ja akvarelleja, jotka ovat syntyneet Liisa Halonen-Laitin taiteilijakodissa Louella. Kaksi esillä olevista maalauksista ovat isokokoisia akryylimaalauksia, ”Kevät” ja ”Kevättä rinnassa”. Kymmenen pientä ovat akvarelleja ja akryylejä ja esittävät ihmisiä ja lintuja.

Aiheet maalauksiin Liisa Halonen-Laiti on saanut lähiseudun luonnosta ja omasta perhepiiristään. Näyttelyyn valitut teokset kuvastavat talven kääntymistä kevättä kohti. Teoksissa korostuvat ihmiset, valo, vesi ja lumi. Akryylimaalauksessa ”Kevättä rinnassa” joutsenet juhlistavat kevään tuloa ja ikuista liittoaan.

Liisa Halonen-Laiti on syntynyt Tervolassa ja viettänyt lapsuutensa Simossa. Halonen-Laiti opiskeli kuvaamataidon opettajaksi Ateneumissa, Helsingissä. Hän teki pitkän uran kuvaamataidon opettajana Rovaniemellä. Halonen-Laiti on järjestänyt näyttelyitä Tervolassa jo kuuden vuoden ajan. Kirjastossa olevan taidenäyttelyn avajaisia vietetään maanantaina 2.3 ja paikalla on myös taiteilija itse. Kirjasto tarjoaa avajaisvieraille kahvit. Lämpimästi tervetuloa näyttelyn avajaisiin!