Tervolan kuntosali aukeaa 1.6

Tervolan kuntosali avataan kuntalaisille jälleen 1.6.2020. Kuntosali on auki tavalliseen tapaan sähköisellä avaimella klo 06 – 22.

Jotta kuntosalilla olisi turvallista liikkua, pyyhitään kosketuspinnat, kuten oven kahvat, hanat ja pöytien pinnat arkipäivinä päivittäin. Kuntosalille on myös toimitettu käsidesit ja laitteita varten puhdistusaineet ja -liinat. Käyttäjien vastuulla on puhdistaa käyttämänsä laitteet käytön jälkeen.

Kulkuavaimet aktivoituvat käyttöön automaattisesti. Vuosikortin ostaneet saavat kortille jatkoa kuntosalin kiinnipitoa vastaavan ajan eli 2,5 kk. Vuosikortin ostaneiden tulee olla yhteyksissä kunnan keskukseen saadakseen jatkoajan käyttöönsä.

Huomioithan seuraavat ohjeet kuntosalilla liikkuessasi:

  • Pidä erityisen hyvää huolta omasta yskimis- ja käsihygieniastasi ja tule treenaamaan vain täysin terveenä.
  • Kunnioita muita treenaajia pitämällä riittävä etäisyys (1- 2 m) ja puhdista aina kaikki käyttämäsi välineet ja laitteet.
  • Käytä omaa hikipyyhettä.
  • Panostamme erityisen tarkkaan siisteyteen ja hygieniaan. Salilla on useita desinfiointi- aineita käsille ja puhdistusaineita sekä liinoja laitteiden pyyhkimiseen.

 

Yhteisillä pelisäännöillä varmistamme, että treenaaminen ja omasta kunnosta huolehtiminen on kaikille mahdollisimman turvallista ja sujuvaa. Tervolan kunta toivottaa liikkumisen iloa!