Tervolan yritykset löytyvät Meri-Lapin uudesta yritys- ja palveluhakemistosta

Tervolan kunnan alueella toimivia yrityksiä voi jatkossa hakea Meri-Lapin alueen uudesta yritys- ja palveluhakemistosta. Yrityksille ilmaisen palvelun tarjoavat Meri-Lapin alueen elinkeinotoimet ja -yhtiöt. Palvelu perustuu Team Botnia Oy:n /Tornion ylläpitämään yritysrekiseriin. Hakemistosta voi hakea yritysten perustietoja sekä yritysten tarjoamia palveluita. Hakemisto on vapaassa käytössä kaikille alueen yrityksistä ja palveluista kiinnostuneille.

Tervolan kunnasta löytyy hakemiston mukaan tällä hetkellä yhteensä 260 yritystä. Asukaslukuun suhteutettuna Tervolassa on ympäryskuntiin verrattuna yrityksiä paljon. Toimialoittain tarkasteltuna yrityksiä on määrällisesti eniten maa- ja metsätalouden alkutuotannossa, rakentamisessa ja remontoinnissa sekä kuljetuksessa, varastoinnissa ja jakelussa.

Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi paikallisten yritysten toivotaan tarkistavan yrityksen tietojen oikeellisuus. Tervolan yrittäjille on lähetetty sähköpostitse esitäytetty lomake. Lomakkeella yritys voi valita toiminnalle sopivan palveluhakemiston kategorian tai estää yrityksen näkyvyyden palvelussa. Lisäksi yritys voi tietoja päivittäessään ilmoittaa uusista tuotteista ja palveluista.

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta:
https://meri-lappi.yrityshakemistot.fi

Yritystietojen päivityspyynnöt ensisijaisesti lomakkeen kautta tai sähköpostilla
ritva.rimpisalo@tornio.fi

Lisätietoja palvelusta antaa Team Botnia Oy:ltä Tiina Pelimanni
tiina.pelimanni@tornio.fi, puh. 0406612939

Koriste
Tervolan peltomaisemaa ja heinäntekoa