Tervolassa on monipuolista kesätoimintaa lapsille ja nuorille

Koronarajoitusten osittaisen purkamisen seurauksena on Tervolan vapaa-aikatoimessa, yhdistyksissä ja seuroissa suunniteltu poikkeusoloihin sopivaa kesätoimintaa lapsille ja nuorille. Kesätoiminta järjestetään pääasiallisesti ulkona, joten ohjelmaan voi osallistua turvallisin mielin.

Lasten ja nuorten on toimintaviikoilla riittää ohjattua kesäpuuhaa lähes viikon jokaiselle päivälle. Toimintaa järjestää sekä kunnan vapaa-aikatoimi että paikalliset yhdistykset ja seurat. Ässäkentällä pelataan mm. piha-afrikantähteä, mölkkykilleriä ja keilafutista kesäkuussa ja kesä-heinäkuun vaihteessa ma-to klo 10.

Tarjolla on myös esimerkiksi ranta- ja vesileikkejä sekä yleisurheilukerho. Lisäksi nuorten kanssa vietetään aikaa kahavitellen ja pelaillen keskiviikkoisin urheilukentän laavulla klo 18. Toimintaviikkojen kohokohtana on nuorten telttaretki Kätkävaaraan. Toimintaviikot järjestetään 1.6-3.7.2020, nuorten iltakahavit viikolle 29 saakka, jos kävijöitä riittää.

Kesätoimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki lapset ja nuoret. Tarkistathan liitteistä aikataulut ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen vapaa-aikatoimen, seurojen yhdistysten järjestämään toimintaan.

Tutustu Tervolan kesäohjelmaan.

 

Kolme tyttöä ja karitsa istuu heinäpaalin päällä.