Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Ilmoitustaulu / Kirjasto on suljettu 19. - 25.3.2018 Lapin kirjaston kirjastojärjestelmän päivityksen takia

Kirjasto on suljettu 19. - 25.3.2018 Lapin kirjaston kirjastojärjestelmän päivityksen takia

Kirjasto on suljettu 19. - 25.3.2018 Lapin kirjaston
kirjastojärjestelmän päivityksen takia

Kiinniolon aikana Koha-kirjastojärjestelmä päivitetään uuteen versioon, joka korjaa mm. asiakaspalvelua häirinnyttä hitausongelmaa. Uusi versio mahdollistaa Lapin siirtymisen kansalliseen Finna-verkkopalveluun, joka tulee korvaamaan nykyiset Lapin kirjaston verkkopalvelut. Nyt tehtävän päivityksen aiheuttama järjestelmän kiinniolo on poikkeuksellisen pitkä. Jatkossa päivitykset eivät enää vaadi pitkää kiinnioloa.

Kiinniolon aikana aineistoja ei voi lainata tai uusia, eikä tehdä varauksia tai noutaa saapuneita varauksia. Lainojen palauttaminen ei ole mahdollista kirjastoon eikä palautuslaatikkoon. Myös lehtisali on suljettu.

Lapin kirjaston e-kirjakokoelma ja muut e-aineistot ovat asiakkaiden käytettävissä myös kiinnioloviikon aikana. Linkit e-kirjoihin ja e-aineistoihin löytyvät osoitteesta https://lappi.verkkokirjasto.fi/web/arena/e-kirjat. Samasta osoitteesta löytyvät myös ohjeet e-kirjojen lainaamiseen ja lukemiseen tietokoneelta tai mobiililaitteelta.