Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto / Aineistohaku ja lainojen uusiminen netissä

Aineistohaku ja lainojen uusiminen netissä


 

Aineistohaku, varaukset ja lainojen uusiminen

Lapin kirjasto -verkkopalvelun osoite on lapinkirjasto.finna.fi.

 

 

 

 

 

Kirjautumalla verkkokirjastoon voit uusia lainasi ja tehdä varauksia. Palveluun on mahdollista kirjautua vain kirjastokortin numerolla ja kirjastosta saatavalla nelinumeroisella salanumerolla. Pin-koodin saa ainoastaan käymällä kirjastossa ja todistamassa henkilöllisyytensä.

Lainojen uusiminen tai varaaminen ei onnistu rajoitteen vuoksi?

Kemin, Posion, Ranuan, Simon ja Tervolan kirjastot ovat liityneet Lapin kirjastoon syksyllä 2017. Liittymisessä kirjastojen asiakkaat siirtyivät myös Lapin kirjaston asiakkaiksi.

Lapin kirjastossa asiakkaalla voi olla vain yksi kirjastokortti käytössään. Tämän vuoksi asiakastietoihin on lisätty rajoitus, mikäli asiakkaalta löytyy kortti sekä Lapin kirjastoon että johonkin liittyneeseen kirjastoon.

Voit valita kumpaa kirjastokorttia haluat käyttää. Poistettavalta kortilta on palautettava siellä oleva aineisto sekä maksettava mahdolliset maksut. Muutos on tehtävä kirjastossa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai sinulla on ongelmia verkkokirjastoon kirjaantumisen kanssa, ota yhteyttä palaute@lapinkirjasto.fi.

Ongelmia Applen laitteilla?

Valitettavasti Applen laitteilla verkkokirjastoon kirjautumisessa on ongelmia. Vika on koko Suomen laajuinen ja sitä selvitetään. Voit pyytää uusimaan lainasi soittamalla kirjastoosi tai lähettämällä sähköpostia  palaute@lapinkirjasto.fi. Voit kokeilla kirjautumista 3G/4G -yhteydellä, laittaen Wifin pois päältä. Kirjautuminen voi myös onnistua käyttämällä Puffin-selainta.