Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Liikunta ja virkistys / Liikuntatoiminta

Liikuntatoiminta

Liikuntatoiminta

 

Uimahalliretket

Uimahalliretkiä Kemin ja Tornion uimahalleihin järjestetään syys- ja kevätlukukausina kuukausittain. Maksuton kyyti lähtee linja-autoasemalta klo 17.30.  Alle 11-vuotiaat pääsevät mukaan vain aikuisen seurassa. Ilmoittautumiset kunnanviraston keskukseen 040 124 2411.

Tervolasa Liikuthan 2018

Tervolasa liikuthan – kampanja starttaa 1. syyskuuta. Kampanja on suunnattu kaikille yli 16 –vuotiaille tervolalaisille ja kestää aina lokakuun loppuun saakka. Kampanjan aikana kuntalaiset voivat täyttää kuntokorttia ja merkitä siihen kaikki vähintään puoli tuntia kestäneet liikuntasuoritukset. Liikuntalajeja ei ole rajattu, vaan se voi olla mikä tahansa: juoksu, kävely, uinti, pyöräily, kuntosalilla käynti, sähly, jalkapallo, jooga… Kuntokortteja löytyy myös kunnan keskuksesta sekä kirjastosta, sen voi myös itse tulostaa kunnan verkkosivuilta.

Kortti tulee palauttaa viimeistään maanantaina 5.11. järjestettävään SuomiMies seikkailee –tapahtumaan, jonne myös naiset ovat tervetulleita. Siellä ennen tilaisuuden päättymistä arvotaan liikunnallisia palkintoja. Mikäli et pääse testaamaan kuntoasi SuomiMies –tapahtumaan, kortin voi myös palauttaa ennen maanantaita kunnantalolle tai kirjastoon (myös kunnantalolla olevaan sivistystoimen postilaatikkoon), mutta silloin ei saa pientä yllätystä, jonka SuomiMies -tapahtumassa käyneet korttinsa palauttajat saavat.

Linkit

Tapahtumakalenteri