Eiköhän siivota koko Tervola kerralla kesäkuntoon!

Siivouspäivä käynnistää Tervolassa kesä-elokuussa järjestettävän Kaunein piha, kylä ja yritysympäristö –kilpailun!

kesäkamppis tervolassa, kaunein piha ja siivous

Koko kunnan siivouspäivän tavoitteena on siistiä Tervolan ympäristöä sekä mahdollisuuksien mukaan myös siivota tienvarret (huom. tienvarsien siivous vaatii tieturvakortin), siellä missä se on luvallista ja mahdollista turvallisuuden vaarantumatta. Tervolan kunta tarjoaa siivoustalkoisiin jätesäkkejä sekä siivousjätteiden kuljetuksen päivän päätyttyä keruupisteestä. Siivouspäivä on toukokuussa 20.5.2023.

Keruupisteitä on suunniteltu seuraaviin kyliin:

Ylipaakkola, Paakkola, Suolijoki – Reutaapa, Koivu – Peura, Loue, Mattinen, Suukoski – Kivioja, Varejoki, Kätkävaara, Lehmikumpu ja Kaisajoki. Tarkemmat sijoituspaikat tiedotetaan huhtikuussa kunnan viestintäkanavissa.

Siivouspäivä käynnistää Tervolassa kesä-elokuussa järjestettävän Kaunein piha, kylä ja yritysympäristö –kilpailun!

Kilpailussa etsitään kauniita kesäkohteita, joista palkitaan kolmessa kategoriassa raadin valitsemat kauneimmat pihat, kylät ja yritysympäristöt. Palkinnolla halutaan kannustaa asukkaita ja kyläläisiä ympäristönsä ja yhteisönsä viihtyisyyden parantamiseen. Kilpailu on kaikille tervolalaisille avoin ja kilpailuaika on kesä-elokuu. Kilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voittajat julkaistaan syyskuun aikana Tervolan kunnan viestintäkanavissa.

Lisätietoja:

Tervolan Elinkeinoyhtiö Oy, p. 040 501 2850.


Jaa sivu eteenpäin