Riverbank Oy on nyt Tervolan Elinkeinoyhtiö Oy

Nimenmuutoksen tarkoitus on kuvata jatkossa paremmin yhtiön toimintakenttää.

Tervolan elinkeinoyhtiön vaakalogo

Tunnuksen idea ja synty

”Elinkeinoyhtiön tunnuksesta näkee nyt, että se on osa Tervolan kunnan toimintaa. Yritystoiminta koostuu monesta osaamisalueesta, jossa elinkeinopalvelut auttavat yrityksiä. Tästä ideasta syntyi brändielementeistä koostettu ”business -piirakka”, jonka yhteydessä on Tervolan T-tunnus.”, kertoo viestintäsuunnittelija Susanna Karila.

Yritysmyönteinen kunta

Tervola tunnetaan hyvin yritysmyönteisenä maalaiskuntana, sillä suhteessa asukaslukuun yrityksiä perustetaan eniten seutukunnallisesti.

Tervolan kunnan omistaman Elinkeinoyhtiö Oy:n toiminnan tavoitteena onkin synnyttää ja kehittää yritystoimintaa, joka vahvistaa tervolalaisten yritysten osaamista, kasvua ja kilpailukykyä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Elinkeinoyhtiö Oy antaa tukea yrityksen perustamisessa, toimitila-asioissa, rahoitusneuvotteluissa sekä monissa muissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa kuten markkinoinnissa.

Elinkeinoyhtiön palvelut ovat maksuttomia ja kutsu kahvikupposen ääreen juttelemaan yritysasioista tai yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista on aina voimassa. Palveluita ei ole tarkoitettu vain aloittaville yrittäjille vaan kaikille yritystoiminnasta kiinnostuneille.

Yritysneuvonnan lisäksi Elinkeinoyhtiö tukee kuntaa muun muassa hanketyössä, sidosryhmäyhteistyössä, viestinnässä, tapahtumatuotannossa ja yritystoimintaan liittyvien tilaisuuksien järjestämisessä. Elinkeinoyhtiö on myös mukana Kunnanjohtajan ja yrittäjien aamukahvit -tapahtumassa, jossa yrittäjät voivat tulla matalalla kynnyksellä kertomaan omat kuulumisensa sekä tapaamaan myös muita yrittäjiä. Lisätietoa tulevista tapaamisista voi seurata Tervolan kunnan verkkosivuilta: tervola.fi

Ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen kahvien merkeissä!

 

Olemme mukana myös hanketyössä

Vuonna 2021 aloitettu Kätkävaaran kehittämishanke jatkuu vielä vuonna 2023. Kuluneina vuosina Kätkävaaran reittejä sekä tulistelupaikkoja on kunnostettu sekä lisätty myös esteetön kulkureitti. Lisäksi vuonna 2022 aloitettu rotkot ja luolat –reitistön rakentaminen on enää viimeistelyä vailla ja se avataan matkailijoille kesällä 2023.

Elinkeinoyhtiö on mukana myös toisessa isossa hanketyössä, sillä vuonna 2023 aloitetaan Lappi-Aasia –hankeLappi-Aasia hyvinvointimatkailun kehittämishanke, josta tulossa lisätietoa myöhemmin kunnan verkkosivuille.

Lisätiedot


Jaa sivu eteenpäin