Tervolan terveyskeskuksessa tapahtuu

Hammashoitola muuttaa uusiin tiloihin. Lisäksi kulkemiseen tulee muutoksia.

hammashoitola

Hammashoitola muuttaa uusiin tiloihin

Hammashoitolaa siirretään uusiin valmistuneisiin tiloihin tämän viikon aikana, joka aiheuttaa palveluiden toimintaan pieniä viivästyksiä.

Muuttotilanne työllistää myös hoitajia, joten toivomme kiireettömissä ajanvarauksissa asiakkaita olemaan yhteydessä hammashoitolaan vasta 17.4. jälkeen.

Myös neuvolapalvelut, mielenterveyspalvelut ja astmahoitopalvelut siirtyvät uusiin tiloihin toukokuun 2023 aikana. Lisätietoa tarkemmasta muuttoajankohdasta on tulossa myöhemmin.

Kulku tiloihin muuttuu

Remontin ajan kulku on tapahtunut vanhuspalveluihin ja fysioterapiapalveluihin lastauslaiturin kautta. Jatkossa sisäänkäynti on terveyskeskuksen toisesta ovesta. Pääsisäänkäynnistä katsoen kulku oikealta puolelta, lastauslaiturista eteenpäin, Kotikulleron puoleinen päätysisäänkäynti.

Ajanvaraukset takaisinsoittopalvelulla

Olethan huomannut, että Terveyskeskuksen numerot ovat päivittyneet. Terveyskeskuksessa on otettu käyttöön kiireettömän hoidon takaisinsoittopalvelu. Mikäli hoitaja on varattuna, voit jättää soittopyynnön seuraamalla puhelinpalvelun ohjeita painamalla pyydettyä numeroa (jos et paina pyydettyä numeronäppäintä, soittopyyntö ei tallennu järjestelmään). Soittopyynnön jätettyäsi, hoitaja soittaa takaisin mahdollisimman pian saman päivän aikana.

Omakannasta voit tarkistaa omat tietosi

Olethan huomannut, että voit tarkistaa omia tietojasi kirjautumalla omakanta.fi –verkkopalveluun. Palvelun kautta voit katsoa mm. lääkärin lausunnot, verikoetulokset sekä uusia reseptit.


Jaa sivu eteenpäin