Uusi Tervola-lehti on ilmestynyt!

Uusin Tervola-lehti on ilmestynyt! Jos et saanut paperista lehteä, voit lukea verkkoversion netistä!

Uusin tervola-lehti on ilmestynyt! Verkkoversio luettavissa VisualDesignin sivulla.

Tervola-lehti on Tervolan kunnan oma kuntalehti, jonka paperiversio jaetaan jokaiseen tervolalaiseen talouteen. Huomaathan kuitenkin, että mainosrahoitteista Tervola-lehteä ei voi jakaa postilaatikoihin, joissa lukee ”ei ilmaisjakelua”, sillä Tervolan kunta noudattaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta. Lisätietoa saat lukemalla alaspäin.

Jos et saanut lehteä postissa, voit lukea lehden verkkoversion tästä!


Tervolan kunta noudattaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta

Osoitteettoman suoramarkkinoinnin lähettäminen on sallittua, ellei vastaanottaja sitä erikseen kiellä. Osoitteetonta suoramarkkinointia voi olla esimerkiksi postitettu esite, jonka yritys kohdentaa valitulle alueelle joko kaikkiin tai valittuihin kotitalouksiin.Voit torjua osoitteettomat mainokset laittamalla jakajalle näkyvästi esille Ei mainoksia– tai Ei ilmaisjakelua -ilmoituksen. Kielto koskee kaikkea osoitteetonta markkinointimateriaalia. Rajoitusta ei voi tehdä vain osittain jonkun mainoksen tai mainostyypin kohdalla. Poikkeuksia ovat viralliset tiedotteet ja lehtien välissä jaettavat mainosliitteet, joiden jakelua ei voi kieltää. Lähde: Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Mikäli jatkossa haluaa paperisen Tervola-lehden omaan postilaatikkoon

Kannattaa poistaa ilmaisjakelutarra- tai tekstikielto postilaatikosta. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös Tervola-lehden verkkoversio, jota voi lukea esimerkiksi mobiililaitteella julkaisupäivän jälkeen milloin tahansa. Kunnan alueella sijaitsee myös erilaisia jakelupaikkoja, joista voi halutessaan saada myös painetun lehden.

Tervola-lehden ilmaisjakelupisteitä on seuraavissa toimipaikoissa:

Teboil Mäkipeura, Rieskapaikka, Tervakuksa, SEO, keskustan Sale ja K-market sekä seurakuntakeskus.


Jaa sivu eteenpäin