Alina Tervola-Tornio tarjoaa apua kotiin kaikenikäisille

Sairaanhoitajaksi kouluttautuneelle Anna-Leena Vuokilalle hoiva-ala on aina ollut lähellä sydäntä. Unelma oman hoiva-alan yrityksestä pitkän harkinnan jälkeen kasvoi ja Anna-Leena päätti perustaa lokakuussa 2020 Alina-ketjuun kuuluvan yrityksen. Toiminta-alueena ovat Tervola, Tornio ja Keminmaa.

– Kiinnostuin Alina yrittäjyydestä noin vuosi sitten ja olin yhteydessä ketjun vastaavaan. Silloin oman yrityksen perustaminen tuntui vielä kovin kaukaiselta, mutta vajaa vuosi myöhemmin odotan jo innolla tulevia asiakastapaamisia, Anna-Leena kertoo.

Valtakunnallisesti toimivat Alina-yrittäjät tarjoavat kokonaisvaltaisia palveluita kotiin. Alina-yritysten perustehtävä on parantaa kotona asuvien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita palveluja asiakkaiden kotiin. Asiakkaina voi olla lapsiperheitä, ikääntyviä tai muuten huolenpitoa tarvitsevia ihmisiä. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

– Alina-yrittäjänä tarjoan kotiin muun muassa kotityöpalveluita, hoivapalveluita ja kotisairaanhoitoa sekä lapsiperheiden kotipalveluita. Kannattaa soittaa ja kysyä rohkeasti palveluista lisää, kehottaa Anna-Leena.

Asiakas voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta. Asiakkuus alkaa aina maksuttomalla kartoituskäynnillä asiakkaan kotia. Käynnillä keskustellaan asiakkaan palvelutarpeesta ja tehdään sopimus asiakassuhteen aloittamiseksi.

Pääsääntöisesti palveluita on saatavilla päiväsaikaan ja tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiakkaan kohtaaminen Anna-Leenalle on tärkeää hoitaa arvostaen asiakasta ja hänen tarpeita kuunnellen. Alina-yrittäjän toimintaa ohjaavat arvot: asiakaslähtöisyys, laatu, ammatillisuus ja luotettavuus.

– Voin samalla käynnillä pestä asiakkaan ikkunat ja antaa esim. aamulääkkeet. Kiireetön asiakaskohtaaminen on minulle erittäin tärkeää, yrittäjä kertoo.

Palvelut hinnoitellaan tuntihinnoittelulla. Anna-Leena muistuttaa, että Alina-yrityksen tarjoamista palveluista saa kotitalousvähennyksen.

Perhettä arvostava Anna-Leena viihtyy itsekin kotona. Vapaa-ajallaan hän liikkuu ulkona, lenkkeilee ja nauttii myös puutarhassa touhuamisesta. Myös omat lapset ja vielä taapero- ja alakouluiässä olevat lastenlapset pitävät tuoreen yrittäjän virkeänä.

– Toivottavasti saisin asiakkaikseni myös lapsiperheitä! Toki tärkeitä ovat myös ikäihmiset ja muuten huolehtimista tarvitsevat – kaikki yhteydenotot ovat arvokkaita, kertoo Anna-Leena  hymyillen.

Alina Tervola-Tornio yrittäjä Anna-Leena Vuokila

Ota Alina Tervola-Tornioon yhteyttä:

puh. 044 7556360

anna-leena.vuokila@alinahoivatiimi.fi