Hae yksinyrittäjän valtiontukea – heinäkuussa käsittely Tervolassa tauolla

Valtio tukee koronaepidemian vuoksi tulojansa menettäneitä ja taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneita yksinyrittäjiä 2000€ suuruisella kertakorvauksella. Tukea haetaan yrityksen kotipaikkakunnalta. Yksinyrittäjän tukea voi hakea 30.9.2020 saakka.

Lomien vuoksi tukihakemusten käsittely on Tervolassa heinäkuun ajan tauolla. Jos haluat saada oman hakemuksesi käsittelyyn ennen lomia, hae tukea viimeistään 23.6.

Teethän hakemuksesi huolellisesti. Hakemusten käsittelyä ja maksuun saamista nopeuttaa se, että hakemuksessa on kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet. Ennen tuen hakemista yrittäjän tulee lukea huolellisesti läpi Työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivuilta tukeen liittyvät kysymykset ja vastaukset. Tukea saadakseen on yksinyrittäjän toiminnan oltava päätoimista ja kannattavaa. Lisäksi tulonmenetyksen on johduttava koronaviruksen vaikutuksesta liiketoimintaan.

Tukea hakeakseen yksinyrittäjä tarvitsee seuraavat liitetiedostot:

  • Tilinpäätös 2019 (viimeisin tilinpäätös) TAI veroilmoitus 2019 (viimeisin veroilmoitus)
  • Verovelkatodistuksen voit hakea ja tallentaa pdf tiedostona vero.fi -sivuilta (OmaVero palvelusta).
  • Myyntitulot (Ilmoita myyntitulot pdf lomakkeella), joista ilmenee tulojen väheneminen vähntään 30 % koronavirusepidemian vuoksi

 

Lue tuen hakemisesta lisää Tervolan kunnan verkkosivuilta.

" "