Hiuksiin tyyliä Parturi-Kampaamo Jonnalta

Parturi-kampaaja Jonna Ekorre perusti vuonna 2000 oman yrityksensä Tervolaan. Hänen yrityksensä Parturi-Kampaamo Jonna tarjoaa monipuolisesti alan eri palvelut.

Tervolalaisella Jonna Ekorrella on aina ollut oma parturi-kampaamoyritys. Jo lapsena hän tiesi kertoa, että aikoo alkaa parturiksi ja siinä päätöksessä hän pysyi määrätietoisesti. Opintojen jälkeen omalle yritykselle löytyi paikka kotikunnasta, jossa yritys on nyt palvellut jo päälle kaksikymmentä vuotta. Vaikka yrityksen toimipisteet ovatkin uran aikana vaihtuneet, niin tuttu yrittäjä palveluineen on pysynyt.

– Vuonna 2017 yrityksen tilat siirtyivät tänne kotimme yhteyteen Kaisajoelle. Yrittäjänä olen tykännyt siitä, että asiakkaiden kanssa saadaan ajanvaraukset sovittua siten, että voin hoitaa samalla myös lapsiperhearkea.

Jonna kokee, että hän on aina ollut yrittäjätyyppiä ja hänen mielestään parasta on kohtaamiset asiakkaiden kanssa ja työn rytmittämisen mahdollistaminen. Työssään hän nauttii siitä, että pääsee keskustelemaan tuttujen vakioasiakkaidensa kanssa, mutta saa säännöllisesti tutustua myös uusiin ihmisiin.

Ammattitaitoiset muutokset jokaiseen makuun

Parturi-Kampaamo Jonna tarjoaa kattavan valikoiman alan palveluita vankalla kokemuksella. Esimerkiksi värjäykset ja hiustenleikkuu ovat asiakkaiden suosiossa. Kokeneena parturi-kampaamoalan yrittäjänä Jonna tarjoaa mahdollisuuden moniin nykyaikaisiin hiusalan palveluihin.

– Asiakas voi varata ajan esimerkiksi kampauksen laittoon, leikkuuseen tai värjäykseen. Teen myös kiharruskäsittelyjä, joka ei aivan jokaisen kampaamoyrittäjän listalla enää ole. Ripsien tai kulmien värjäys on myös mahdollista, Jonna kertoo.

Parturi-kampaamoalan kehittyessä myös Jonna on suunnitellut tuovansa uutuuksia palveluihinsa. Tavoitteena hänellä olisi muun muassa aloittaa kulmien laminointi. Yrityksen tiloista on mahdollista ostaa myös kampaamotuotteita kotikäyttöön.

Tekijöiden paljous Tervolan rikkaus

Joskus aikaa varatessaan asiakkaat ovat leikkimielisesti varanneet myös keskusteluaikaa Jonnan kanssa. Hänen mielestään hiuksia, ripsiä tai kulmia laittaessa on mukava keskustella asiakkaiden kanssa ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on ollut hänelle yrittäjäaikana iso ilo.

– Pyrin aina olemaan mahdollisimman aito työssäni. Töitä tehdessä on tärkeää, että sitä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Tervolassa hyvä puoli on se, että voin ottaa yhden asiakkaan kerrallaan ja käyttää koko varatun ajan vain häneen, Jonna kertoo.

Tervolassa on kokoisekseen kunnaksi paljon yrittäjiä parturi-kampaamoalalla. Jonna ei itse näe sitä haasteena, vaan hänen mielestään on tärkeää, että jokainen kuntalainen löytää mieleisensä yrittäjän luo.

– Meillä täällä Tervolassa on enemmänkin rikkaus, että tekijöitä tällä alalla on paljon. Minusta on hienoa, että täältä löytyy paljon erilaisia osaajia. Oma urani on jatkunut Tervolassa jo kaksikymmentä vuotta ja siitä on kiittäminen ihanaa asiakaskuntaani.

Jonna Ekorren yritys Parturi-Kampaamo Jonna palvelee asiakkaitaan Kaisajoella Tervolassa.
Jonna Ekorren yritys Parturi-Kampaamo Jonna palvelee asiakkaitaan Kaisajoella Tervolassa. Kuva: Jade Ekorre