JoyPack tarjoaa voimaannuttavia hoitoja ja mahdollisuuden piipahtaa pidempäänkin

Kun Johanna Saari ajoi Tervolan Koivussa sijaitsevaan pihapiiriin, hän tiesi olevansa kotona. Ei kestänyt kauaa, kun yrittäjä ja hänen tyttärensä muuttivat Porvoosta Tervolaan. Johannan perustama JoyPack-yritys muutti perheen matkassa.

– Minulle tuli kotiseutukaipuu ja tarve löytää oma tukikohta. Työmatkani on 10 metriä ja olen siitä valtavan onnellinen, Keminmaasta kotoisin oleva yrittäjä kertoo.

Vuonna 2005 perustettu JoyPack tarjoaa erilaisia hoitoja, sekä hyvinvointiin liittyviä koulutuksia, kursseja ja tapahtumia. Lisäksi yritys vuokraa koulutus- ja hoitotiloja ja majoittaa max 10 henkilöä kerrallaan.  Tarjolla olevia hoitoja on pitkä lista – Johanna tekee muun muassa kalevalaista jäsenkorjausta, intialaista päähierontaa, AquaDetox – puhdistushoitoa jalkojen kautta, AuraTransformaatiota™ sekä yksilövalmennuksia.

Tyky- ja tyhyryhmille JoyPack tarjoaa esimerkiksi naurujoogaa ja muita voimaannuttavia harjoituksia. Päivät räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voivat kestää muutamasta tunnista pariin päivään.

– Kaikessa toiminnassani tavoitteena on edistää ihmisen hyvää oloa ja saada jokainen huomamaan oma potentiaalinsa. Hoitojeni taustalla on kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa keho, mieli ja energia kulkevat samaan suuntaan, kertoo Johanna Saari.

Koulutukseltaan Johanna on sairaanhoitaja. Ennen oman yrityksen perustamista hän on työskennellyt vastasyntyneiden teho-osastolla sekä tehnyt perhetyötä keskoslasten perheiden ja päihdeperheiden kanssa. Aiemmassa työssään hän koki, etteivät olemassa olevat työmenetelmät riittäneet auttamaan ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Sen seurauksena hän alkoi opiskella lisää erilaisia menetelmiä, muun muassa NLP:tä. NLP:n eli neurolingvistisen ohjelmoinnin ajatuksena on auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. NLP:n avulla on mahdollista saada apua esimerkiksi rajoittaviin tai negatiivisiin uskomuksiin, sekä pelkotiloihin.

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Johanna kohtaa asiakkaansa yksilöinä. Joku tarvitsee apua kehon kireyteen muutaman kerran vuodessa ja toinen kaipaa henkilökohtaista valmennusta. Asiakas valitsee sellaisen hoitomuodon, jonka kokee auttavan itseään.

– Esimerkiksi intialainen päähieronta herättää ihmisissä erilaisia tuntemuksia. Useimmat pääsevät syvärentoutumisen tilaan, jossa oma keho voi tuntua erityisen kevyeltä tai raskaalta. Eräs asiakkaani sanoi, että hänestä tuntui kuin olisi leijunut hoidon aikana jossain Kemijoen päällä, naurahtaa Johanna.

Hoitojen ohella yrittäjä myös vuokraa JoyPack-taloa. Majoittumassa on ollut sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia. Yleensä ulkomaalaiset matkailijat ovat ehtineet varata joulut JoyPack-talosta jo hyvinssä ajoin. Ensi joulu näyttää vielä epävarmalta, sillä suurin osa majoituksen varanneista tulee ulkomailta, eikä ole vielä varmuutta, pystyvätkö he matkustamaan Suomeen.

Epävarmasta tulevaisuudesta huolimatta yrittäjä ei ole lannistunut. Yritystoiminnassa tulee nousuja ja laskuja ja täytyy olla aina jokin kulma, joka vie eteenpäin.

Vapaa-ajan ongelmia ei ole päässyt syntymään.

– Vapaa-aikani kuluu puita hakatessa ja nurmea leikatessa. Minulla on aina jokin projekti kesken, yrittäjä vastaa hymyillen.

Tutustu yrityksen verkkosivuihin

Joypackin yrittä Johanna Saari