Kesäkisan voittotyössä ollaan samassa veneessä

Tervolan kunta järjesti heinä-elokuussa kesäkisan, jossa kuntalaiset pääsivät tekemään omia ehdotuksiaan kunnan uusien brändielementtien käytöstä. Ideana oli yhdistellä Tervolan ja Vastarannan merkeistä leikatuista palasista Tervolaa kuvastavia muotoja tai ehdottaa palasille käyttökohdetta.

Kilpailuun oli mahdollista osallistua itsenäisesti kotona tai heinäkuussa järjestetyillä Ämpäripääpäivillä. Ensimmäiseen sarjaan saatiin yhteensä 45 kilpailutyötä, joista voittajaksi valittiin yksi työ. Toiseen sarjan voittajaa ei valittu, sillä sarjaan osallistui vain yksi henkilö. Voittotyön valinta perustui palasten oivaltavaan ja brändin mukaiseen käyttöön. Voittajatyön palkintona on 100 € lahjakortti paikalliseen ruokakauppaan.

Voittajaksi valittiin Emma Hietasen suunnittelema veneilyaiheinen työ, jossa kaksi hahmoa veneilee aurinkoisella joella. Työssä tulee esiin Tervolan maisemaa leimaava Kemijoki ja, hahmojen päät muistuttavat neliskanttisuutensa vuoksi ämpäreitä. Värejä on käytetty rohkeasti ja oivaltavasti. Lisäksi työssä on maltillinen määrä elementtejä, joten sitä on helppo käyttää erilaisissa yhteyksissä myös jatkossa. Paljon onnea voittajalle!

Voittajan valinta ei ollut helppo, sillä kilpailutöiden joukossa oli useita oivaltavia töitä. Tervolan kunta kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Tervolan kunnan brändielementit aseteltuna veneen, auringon ja aaltojen muotoon.