Maaseudulta Käsin –messut 2020 on peruttu

Koronavirus aiheuttaa epävarmuutta ja taloudellista riskiä

Tervolan kunnanhallitus on maanantaina 11.5 päättänyt perua Maaseudulta Käsin -messut vuodelta 2020. Messut perutaan järjestelyille epävarmuutta ja taloudellista riskiä aiheuttavan koronavirustilanteen vuoksi. Hallituksen 4.5. antamien linjausten perusteella koronarajoituksia ollaan lieventämässä, mutta suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen on kiellettyä 31.7.2020 asti. On mahdollista, että rajoituksia joudutaan jatkamaan tämänkin jälkeen.

Tähän mennessä ilmoittautuneille näytteilleasettajille ja sponsoreille maksetaan paikkamaksut takaisin. Messusihteeri ohjeistaa näytteilleasettajia ja sponsoreita maksukäytänteistä. Myös esiintyjille ja muille yhteistyökumppaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tervetuloa vuoden 2021 messuille

Vaikka messut tänä vuonna joudutaankin perumaan, voidaan jo tehtyjä suunnitelmia käyttää hyväksi seuraavilla messuilla. Messuille on muutama viikko sitten julkaistu uudet verkkosivut, joita kannattaa alkaa seuraamaan jo hyvissä ajoin ensi vuotta silmällä pitäen. Tutustu uusiin Maaseudulta Käsin –verkkosivuihin.

Jos et vielä seuraa messuja Facebookissa  ja Instagramissa @maaseudultakasin, kannattaa tapahtuma ottaa seurantaan viimeistään nyt. Messusihteeri ja muu messuväki toivottavat kävijät messuille tervetulleiksi taas ensi vuonna!

Lehmät katselevat ulos navetasta.