Marjut Rovanperä tarjoaa monipuoliset kauneuden- ja jalkahoidon palvelut täydellä sydämellä

Marjut Rovanperä on kauneudenhoitoalan pitkän linjan ammattilainen. 80-luvulla kosmetologiksi valmistunut yrittäjä on myöhemmin opiskellut myös parturi-kampaajan ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Lisäksi Marjut on halunnut kehittää ammattitaitoaan käymällä erilaisissa kauneudenalan täydennyskoulutuksissa. Kauneudenhoidon alalle Marjut on halunnut jo pienestä tytöstä: äidin kanssa lapsena kosmetiikkakaupoissa vaikutuksen tekivät ihanat tuoksut ja kauniit kosmetiikkatuotteet, jotka saivat haaveilemaan työstä kauneudenhoitoalalla.

Tervolan keskustassa sijaitsevassa kauneushoitolassa käy asiakkaita ympäri Suomen ja jopa ulkomailta. Suurin osa asiakkaista on naisia, mutta esimerkiksi kasvo- ja jalkahoitoja tehdään paljon myös miehille. Marjut vierailee säännöllisesti hoitolaitoksissa Tervolassa ja Kemissä sekä tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä.

– Minulle on tärkeää, että hoitohetket ovat rauhallisia. Taustalla soi rentouttava musiikki, ja kauniilla ympäristöllä on merkitystä myös viihtyvyyteen. Kohtaan jokaisen asiakkaan sydämellä. Usein esimerkiksi ulkopaikkakunnalta tulevat lomalaiset ovat yllättyneitä pikkukunnan kauneudenhoidon palvelun laadusta ja monipuolisuudesta.

Kauneushoitolan hoitovalikoima on monipuolinen. Oman ajan voi varata esimerkiksi hiusten leikkuuseen ja värjäykseen, ripsien kestotaivutukseen, kestopigmentointiin, sokerointiin, kasvohoitoon, happokuorintaan tai mikroneulaukseen. Perinteisten hoitojen lisäksi hoitoja on myös vaativampaan makuun.

– Uutuutena tarjoan HIFU-hoitoa, jossa kasvoja kohotetaan tehokkaasti ilman kirurgiaa ultraäänienergialla. HIFU-hoito soveltuu esimerkiksi poskien ja leuan alusihon kohotukseen. HIFU-hoidon lisäksi teen kasvojen kohotusta myös radiotaajuusenergiaa hyödyntävällä RF-radiorekvenssihoidolla, joka lisää ihon kollageenien muodostusta. RF:llä voidaan hoitaa myös vartalon selluliittialueita, Marjut kertoo.

Hyvin hoidetut jalat parantavat elämänlaatua

Jalkahoitajana Marjut rohkaisee jokaista seuraamaan omien jalkojen hyvinvointia. Kovettumat, känsät ja varpaiden asentovirheet on mahdollista korjata, ja hoitotulokset ovat usein hyviä. Jalkahoidolla on mahdollista saada helpotusta esimerkiksi kävelyhankaluuksiin.

– Hoidan vaikeitakin jalkaongelmia, esimerkiksi sisään kasvaneita ja paksuuntuneita kynsiä. Jos varpaat ovat virheasennossa, teen silikonimassasta muotoiltavia orteeseja varpaiden virheasentojen korjaamiseksi ja känsien suojaamiseksi. Jalkahoitoon kannattaa hakeutua rohkeasti, sillä hoito voi parantaa elämänlaatua merkittävästi, Marjut perustelee.

Lisää tietoa erilaisista hoidoista saa puhelimitse kauneus- ja jalkahoitolan numerosta 040 525 5669 ja Facebook-sivulta Kauneus- ja jalkahoitola Marjut Rovanperä. Jos omasta hoitotarpeesta on epävarma, voi varata alkukartoituksen, jossa Marjut arvioi hoitotarpeen.

Marjut Rovanperä
Marjut Rovanperän liikkeestä on mahdollista ostaa myös ammattilaisten hiustenhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja jalkahoitotuotteita. Myynnissä on BIODROGA, EXUVIANCE ja täydellinen valikoima ARTDECO-meikkejä.