Nykyisiä koronasuosituksia jatketaan 18.3 saakka

Tervolan kunta jatkaa nykyisillä koronasuosituksilla 18. maaliskuuta saakka. Epidemiatilanne Länsi-Pohjassa on edelleen kiihtymisvaiheessa, mutta leviämisvaiheen kriteerit eivät vielä täyty. Tervolan kunta suosittelee edelleen seuraavia toimia:

  1. Tervolan kunta suosittelee kaikkien yli kymmenen hengen tapahtumien ja kokoontumisten siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Suositus on voimassa 18.3.2021 asti.

  2. Tervolan kunta suosittelee, että tervolalaiset anniskeluravintolat lopettaisivat anniskelun kello 22.00 ja sulkisivat ovensa viimeistään kello 23.00.

  3. Tervolan kunta suosittelee yli 20-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämistä 18.3.2021 saakka. Suositus koskee kaikenlaista Kivalo-opiston, järjestöjen ym. toimijoiden sisätiloissa järjestämää harrastustoimintaa ja kokoontumisia. Perhesalivuoroilla voi edelleen käydä oman perheen kesken ja Tervolan kuntosali edelleen on auki. Sen sijaan esimerkiksi ohjatut kuntosaliryhmät suositellaan keskeytettäviksi.

  4. Tervolan kunta suosittelee kuntalaisille kasvomaskien käyttöä kaikissa tilanteissa, joissa riittäviä turvavälejä ei voida taata.

Toimenpiteet perustuvat Länsi-Pohjan alueellisen pandemiatyöryhmän 10.2.2021 määrittelemiin linjauksiin.

Kirurgisia suu-nenä suojaimia