Osallistu kesäkisaan ja voita lahjakortti!

Miten sinä kuvailisit Tervolaa? Entä missä toivoisit näkeväsi uusia Tervolan graafisia elementtejä? Päästä ämpäripäisyytesi valloilleen ja osallistu Tervolan kunnan järjestämään kesäkisaan! Yhdistele Tervolan ja Vastarannan merkeistä leikatuista palasista Tervolaa kuvastavia muotoja tai ehdota palasille käyttökohdetta.

Kesäkisassa on kaksi sarjaa, joihin toivotaan kaiken ikäisiä osallistujia. Kaikkien sarjojen voittajat palkitaan 100€ arvoisilla lahjakorteilla paikallisiin ruokakauppoihin.

Sarja 1: Suunnittele Tervolan ja Vastarannan merkeistä leikatuista palasista Tervolaa kuvaava muoto. Muoto voi olla esittävä tai abstrakti, kunhan se kuvaa sinun mielestäsi jollakin tavalla Tervolaa. Käytä palasia siten, että katsoja ymmärtää muodon rakentuneen merkeistä leikatuista palasista. Voit suunnitella muodon paperille.

Sarja 2: Ideoi Tervolan ja Vastarannan merkeistä leikatuille palasille konkreettisia, käsin kosketeltavia käyttökohteita (esim. puiston penkki tai älypeli). Voit myös ideoida, kuinka rautatiesiltaa ja sen ympäristöä voisi tehdä kauniimmaksi palasia tai muuten kunnan brändiä hyödyntäen. Voit kertoa ideasi sanallisesti tai piirtää sen paperille.

Tulosta palaset kotona

Tulosta ja leikkaa muodot kotona tai ota ne talteen Tervola-lehdestä. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa muotoja kotona, voit hakea ne valmiiksi tulostettuna myös Tervolan kunnan kirjastolta.

Kesäkisan kilpailutyöt tulee toimittaa 8.8 mennessä Tervolan kuntaan. Voittajien valinta perustuu palasten oivaltavaan ja brändin mukaiseen käyttöön. Tutustu Tervolan kunnan uuteen brändiin. Voittaja ilmoitetaan viimeistään syyskuussa. Kilpailutyöt voi toimittaa kuvamuotoisena ja/tai sanallisena sähköpostiosoitteeseen marjut.jarvinen@tervola.fi. Mikäli haluat toimittaan kilpailutyösi paperisena tai jossakin muussa muodossa, voit tuoda sen kunnantalon neuvontaan. Ilmoita kilpailutyötä palauttaessasi ikäsi, yhteystietosi sekä kumpaan sarjaan osallistut.

Kilpailutöitä voidaan käyttää esimerkiksi kunnan markkinoinnissa. Osallistumalla kilpailuun annat Tervolan kunnalle käyttöoikeuden suunnittelemaasi muotoon tai palasten käyttökohteeseen.