Seitakuoron konsertti

Seitakuoron joululaulukiertue “Yön keskellä tähtönen loisti” saapuu Tervolaan Lapinniemen koulun saliin sunnuntaina 12.12. klo 14. Konserttiin pääsy edellyttää koronapassin esittämistä. Tulethan ajoissa paikalle, jotta ehdimme tarkistaa koronapassit ajallaan! Lisätietoa alla.

Tänäkin vuonna Seitakuoron joulukonserteissa kaikuvat tutut sävelet Maa on niin kaunis, Jouluyö, juhlayö, Arkihuolesi kaikki heitä ja En etsi valtaa, loistoa. Mukana on kuitenkin myös hieman harvinaisempia, mutta herkkyydessään yhtä tunnelmallisia lauluja, kuten Vuotaa armo, taivaan ilo, Aattoilta ja Jeesuslapsen joululahjat. Iloisempaa osastoa edustavat mm. reippaat Joulu tullut on sekä God rest you merry, gentlemen. Konsertin nimikappaleena on Erkki Melartinin toiveikas Yön keskellä tähtönen loisti.

Konsertissa kuullaan myös Eric Whitacren Lux aurumque ja Morten Lauridsenin O nata lux, jotka Seitakuoro on poiminut mukaan vaativan kuoromusiikin ohjelmistostaan.

Konsertin johtaa Kadri Joamets.

Seitakuoro on 60-vuotias rovaniemeläinen kamarikuoro, joka esittää korkeatasoista kuoromusiikkia koko Lapin alueella. Monissa kilpailuissa ja katselmuksissa palkittu kuoro konsertoi ahkerasti ulkomaita myöten. Lokakuussa Seitakuoro julkaisi uuden levyn vuonna 2019 toteuttamansa sävellyskilpailun parhaista teoksista. Kuorossa laulaa noin 30 kokenutta kuoromuusikkoa.


Konserttiin pääsy edellyttää voimassa olevan koronapassin esittämistä. Lisätietoa koronapassista alta ja vapaa-aikaohjaajalta numerosta 040 590 2699.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Koronapassin käyttö on vaihtoehto alueellisille koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa terveysturvallisen sisäänpääsyn erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Koronapassin saat itsellesi Omakannasta tai paperisena terveyskeskuksen vastaanotosta

  1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  2. Valitse Omakannan vasemman reunan valikosta kohta Koronapassi. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.

  3. Avaa koronapassi painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on passi, se avautuu uuteen välilehteen.

  4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin passi on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Mikäli et pysty tallentamaan koronapassia Omakannasta, saat koronapassin itsellesi myös paperisena versiona Tervolan kunnan terveyskeskuksen vastaanotosta ilman ajanvarausta. Haethan koronapassin hyvissä ajoin, jotta vältämme terveydenhuollon liiallisen kuormituksen.