Tervolasa liikuthan! -kampanja

Tervolasa liikuthan -kampanja starttaa taas!

Syksyllä omaa liikkumista motivoidaan jälkeen Tervolasa Liikuthan –kampanjalla. Kampanja alkaa perjantaina 1.10. ja päättyy perjantaina 26.11. ja se on suunnattu kaikille yli 16-vuotiaille tervolalaisille. Kampanjan aikana kuntalaiset voivat täyttää kuntokorttia, jonka voi tulostaa alla olevasta linkistä, tai noutaa esimerkiksi kirjastosta tai kunnantalon neuvonnasta. Korttiin voi merkitä kaikki vähintään puoli tuntia kestäneet liikuntasuoritukset. Laji voi olla mikä tahansa: hiihto, uinti, kävely, jalkapallo, kuntosali, jooga… Nappaa kortti kaverillekin!

Kuntokortti tulee palauttaa viimeistään 3.12. klo 15 mennessä kunnantalon neuvontaan, kirjastoon sen aukioloaikoina tai mahdolliseen talviseen päätöstapahtumaan. Päätöstapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin koronatilanne huomioiden. Kortin palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja. Arvonta suoritetaan 7.12. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kunnan ylläpitämistä liikuntapaikoista löytyy lisätietoa sekä karttalinkki osoitteesta tervola.fi/vapaa-aika-ja-liikunta/liikunta-ja-virkistyspaikat (aukeaa uudessa välilehdessä).

Liikunnan iloa kaikille!

Lataa kuntokortti tästä. (Pdf-tiedosto, aukeaa uudessa välilehdessä.)

Tyyliteltyjä urheiluvälineitä.
Kuntokortti, johon voi merkitä omia liikuntasuorituksiaan ja merkitä omat yhteystietonsa osallistuakseen arvontaan. Merkintäohjeet sekä palautusohjeet.