Tervetuloa käsityöostoksille Tervolan toimintakeskukseen

Tervolan keskustassa sijaitsevassa toimintakeskuksessa on tarjolla monenlaisia käsitöitä. Käsipyyhkeet, nappipyyhkeet, laudeliinat, matot, poppanaliinat, harjat ja monet muut tuotteet valmistuvat kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnassa. Asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita käsityöostoksille toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Toimintakeskuksesta voi valmiiden tuotteiden lisäksi tilata tuotteita tilaustyönä. Esimerkiksi maton voi tilata mieleisellään värimaailmalla ja myös maton kuteet voi halutessaan tuoda itse. Kaikki toimintakeskuksen tuotteet sopivat sekä lahjaksi että omaan käyttöön. Tuotteiden värimaailmaa ja aiheita suunnitellaan kausiluontoisesti. Toimintakeskuksella kannattaa siis piipahtaa perinteisten joulumarkkinoiden ohella esimerkiksi pääsiäisen aikaan.

Tervolan toimintakeskuksen työ- ja päivätoimintaan osallistuu päivittäin noin kymmenen ihmistä. Käsitöiden lisäksi toimintakeskuksen työntekijät vastaavat kunnantalon portaiden kolaamisesta, lakaisusta ja kunnan sisäisen postin kuljettamisesta. Työntekijät tekevät ulkotöitä, kuten haravointia, myös toimintakeskuksen ja Kurjenpesän pihassa. Toimintakeskuksella kuullaan mielellään myös uusista yhteistyömahdollisuuksista ja -muodoista tai alihankinnan tapaan toteutettavista työtehtävistä.

Toimintakeskuksen aukioloajat: ma – to klo 8-15 (klo 10.30-11.30 suljettu)