Tervolan palveluverkot tuplaa asiakkaidensa verkkonopeuden veloituksetta

Tervolan palveluverkot Oy tuplaa valokuituverkon nopeuden asiakkailleen ilman lisäkustannuksia. Taustalla on Tervolan palveluverkkojen halu parantaa asiakkaidensa valokuituyhteyksien nopeutta ja laatua. Tervolan palveluverkkojen nykyiset 100 megan yhteydet nostetaan jatkossa 200 megaan sekä lähetys että vastaanottotehossa. Asiakkaalta perittävää maksua ei koroteta.

Valokuituyhteyden nopeuden nosto ei vaadi asiakkailta teknisiä toimenpiteitä. Nopeuden kasvattaminen on toteutettu 6.3.2021 lähtien palvelun tuottajan eli Netplazan toimesta. Valokuitunopeuden kaksinkertaistaminen on Tervolan palveluverkkojen ja Netplaza/Cinia Oy.n uusien sopimusneuvotteluiden myötä saatuja etuja.

Tervolan valokuituverkoilla on reilut 500 kuluttaja- ja yritysasiakasta Tervolan ja Keminmaan kuntien alueilla. Tervolan palveluverkot jatkaa verkon laajentamista kesällä 2021 Keminmaassa Törmän kylään ja Rovaniemellä Jaatilan kylälle nelostien vartta aina Muurolaan saakka. Verkko valmistuu sekä Törmänkylälle että Jaatilaan kesän 2021 aikana. Myös uudet asiakkaat saavat käyttöönsä 200 megan yhteyden.