Ulkoäänestykset vaalipäivänä

Tervolan kunnassa on mahdollista äänestää ulkona vain vaalipäivänä 23.1.2022 klo 9-20. Jos sinulla on vaalipäivänä hengitystieoireita tai olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä, äänestä äänestyspaikan ohjeiden mukaan. Näissä tapauksissa äänestyksen tulee tapahtua ilman kontaktia muihin ihmisiin ja käyttämällä maskia koko ajan.

Jos tiedät olevasi vaalipäivänä lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä, älä tule sisälle vaalihuoneistoon, vaan ota yhteyttä kunnan vaaliviranomaisiin mahdollisuudesta äänestää ulkona. Lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä oleva ei saa poistua kotoaan äänestyspaikalle, jos se ei voi tapahtua ilman kontakteja muihin ihmisiin. Jos oireilet voimakkaasti, pidäthän huolta omasta ja toisten terveydestä pysymällä kotona.

Otathan vaalipäivänä 23.1.2022 ensin yhteyttä keskusvaalilautakunnan sihteeriin, puh. 0400 268 920 klo 9-19 välisenä aikana ulkoäänestysajan sopimiseksi. Äänestäminen tapahtuu kunnantalon pihalla. Tarkempi kellonaika ulkoäänestykselle sovitaan puhelimitse äänestyspäivänä.

Terveisin,
Keskusvaalilautakunta