Vanhuspalveluiden toimiston terveiset

Eveliina Vuokila, Ulla-Stiina Vuokila ja Raisa Viik.

Vanhuspalveluiden toimistossa on tapahtunut muutoksia henkilökunnassa, mutta palveluiden laatu sekä ystävälliset kasvot ovat säilyneet. Haluamme esitellä teille meidän uudet toimiston naiset, jotka ovat auttamassa kuntalaisia vanhustenpalveluihin liittyvissä asioissa! Tässä heidän terveiset:

-Heippa, mie olen Eveliina Vuokila ja olen aloittanut työskentelyn vanhuspalveluissa vanhuspalveluidenohjaajana viime vuoden marraskuussa. Koulutukseltani olen sosionomi. Työnkuvaani kuuluu muun muassa kotipalvelun tiimivastaavana toimiminen, yhteistyö asiakkaiden, omaisten ja muiden ammattiryhmien kanssa sekä omaishoidontukiasiat. Vapaa-ajallani touhuilen perheeni kanssa ja liikun monipuolisesti. Olen asunut Tervolassa kymmenisen vuotta ja nautin paljon paikkakunnan rauhasta ja kauniista luonnonmaisemista.

-Mie olen Ulla-Stiina Vuokila ja olen aloittanut työskentelyn vanhuspalveluiden ohjaajan viransijaisena viime vuoden marraskuussa. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja tällä hetkellä opiskelen geronomiksi. Työnkuvaani kuuluu muun muassa asumisyksiköiden ja varahenkilöstön tiimivastaavan tehtävät, yhteistyö asiakkaiden, omaisten ja muiden ammattiryhmien edustajien kanssa. Vapaa-aikani kuluu hevoseni ja koirani kanssa. Liikunta on myös lähellä sydäntäni. Olen paljasjalkainen Tervolalainen ja viihdyn täällä vallan mainiosti. Tervolassa parasta on luonto.

-Mie olen Raisa Viik ja minut on valittu Tervolaan vanhuspalveluiden kehitysjohtajan virkaan, tällä hetkellä toimin vanhustenhuollon johtajan viransijaisena. Koulutukseltani olen merkonomi, fysioterapeutti sekä geronomi. Työnkuvaani kuuluu varmistaa Tervolan kunnan vanhuspalvelut ja tulevaisuudessa niiden kehittäminen. Vapaa-aikani kuluu liikunnan ja lukemisen parissa.

Haluamme olla kehittämässä Tervolan ikäihmisten palveluita entistä tehokkaimmiksi ja mutkattomammiksi. Olemme täällä teitä jokaista varten. Parhaan palvelun takaamiseksi pyydämme Teitä varaamaan ajan asioidessanne toimistoillamme.

Vanhustenpalveluiden toimisto
Keskustie 78 95300 Tervola
Käynti lastauslaiturin ovesta. (samalla käytävällä kuin fysioterapian tilat)

vs. Vanhustenhuollon johtaja Raisa Viik 
p.  040 755 6107

Vanhuspalveluiden ohjaaja Eveliina Vuokila
p. 040 575 7363

Vanhuspalveluiden ohjaaja Ulla-Stiina Vuokila
p. 040 151 9816