Yrityksille ja yhdistyksille tukea viestintään

Koronakevät on innostanut monia yrityksiä ja yhdistyksiä kehittämään toimintaansa. Toimintaa kehittäessa on hyvä päivittää myös yrityksen tai yhdistyksen viestintää ja markkinointia. Mikäli yrityksesi tai yhdistyksesi kaipaa tässä apua, antaa Tervolan kunnan elinkeinoyhtiö Riverbank Oy:n viestintäsuunnittelija Marjut Järvinen maksutta neuvontaa.

Jos yrityksesi on kehittänyt kevään aikana esimerkiksi uusia palveluja tai tuotteita, kannattaa niistä tiedottaa.  Viestintäsuunnittelija avustaa yrityksiä lehdistötiedotteiden laatimisessa. Riverbank Oy:llä on käytössään myös tiedotteenjakelu- ja mediaseurantapalvelu, jonka avulla toimittajia voi etsiä esimerkiksi toimialoittain tai alueittain.

Lisäksi  viestintäsuunnittelija neuvoo yrityksiä ja yhdistyksiä esimerkiksi viestinnän kokonaisuuden kehittämisessä, tapahtumamarkkinoinnissa, sisällöntuotannossa, sosiaalisen median hyödyntämisessä sekä monissa muissa viestintään liittyvissä asioissa.  Mikäli yhdistyksesi tai yrityksesi kaipaa neuvoja viestintäasioissa, ota rohkeasti yhteyttä viestintäsuunnittelijaan lähi- tai etätapaamisen sopimiseksi!

 

Viestintäsuunnittelijan yhteystiedot

Marjut Järvinen

puh: 040 1519 819

sähköposti: marjut.jarvinen@tervola.fi