Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto

Kirjasto

Tervolan kunnankirjasto

Tervolan kunnankirjasto palvelee pääkirjastossa ja Louen lähikirjastossa. Kirjasto tarjoaa nykyaikaisia kirjasto- ja tietopalveluja kuntansa asukkaille. Kirjastolla on monipuolisten kokoelmiensa ja asiantuntevien palvelujensa lisäksi tietoverkkoyhteydet ja hyvät aukioloajat. Kirjastomme avainasioita ovat paikallisen ja yleisen sivistyksen ja kulttuurin vaaliminen, uuden tiedon saatavuuden varmistaminen ja alan kehityksen seuraaminen.

Tervolan kirjasto Facebookissa

Ajankohtaista

 

 

 

KOKO PERHEEN ELOKUVAILTA

KE 29.8. KLO 17-18.40

Tässä värikkäässä koko perheen seikkailussa lupaava muusikon alku Miguel tempautuu uskomattomaan matkaan esi-isiensä taianomaiseen maahan. Hän törmää siellä veijarimaiseen Hectoriin, joka auttaa Miguelia selvittämään tämän suvun tarinaan ja perinteisiin kätkeytyvät salaisuudet.

Tervetuloa ja ota omat herkut mukaan!

 

 

KESÄLUKUBINGO LAPSILLE JA NUORILLE

Osallistu KesäLukuBingoon! Kirjastossa on 4.6. alkaen jaossa bingolappuja, joita voi suorittaa lukemalla viisi bingoriveihin sopivaa kirjaa kesäloman aikana.

Palauttamalla täytetyn bingolapun kirjastoon syyskuun alkuun mennessä, osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Jokainen bingolapun palauttanut saa pienen tavarapalkinnon.

LAPIN KIRJASTOILLE UUSI FINNA-VERKKOKIRJASTO

Lapin kirjasto julkaisi uuden verkkokirjaston 19.6. osoitteessa https://lapinkirjasto.finna.fi, aluksi beta-vaiheessa. Lapin kirjaston Finnan kanssa rinnakkain on käytettävissä nykyinen verkkopalvelu https://koha.lapinkirjasto.fi/.

Lapin kirjaston Finna sisältää kaikkien Lapin kuntien kirjastojen (Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki ja Ylitornio) aineistojen hakupalvelun.

Kirjautumalla kirjastokortilla ja salanumerolla voit tehdä varauksia, uusia lainoja ja katsella omia tietojasi kirjaston asiakasrekisterissä. Finnassa voi tehdä lisäksi omia suosikkilistoja tai ottaa käyttöön uutuusvahteja. Löydät sieltä myös kotoa käytettävissä olevan e-aineiston: e-kirjat, e-lehdet ja e-musiikin.

Lapin kirjastojen uusi verkkokirjasto on osa Finna-kokonaisuutta, johon voi tutustua osoitteessa finna.fi. Finnassa on mukana yli sata arkistoa, museota ja kirjastoa. Finna on valtakunnallinen, kirjastoille ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.  

Verkkokirjaston toimintoja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti. Finna-alustalla kirjastojen käyttäjille tarjotaan asiakasystävällisiä uudistuksia ja parannuksia. Verkkokirjastoon kootaan myös Lapin kirjastojen ajantasainen tiedotus.