Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto

Kirjasto

 

 

Tervolan kunnankirjasto

Tervolan kunnankirjasto palvelee pääkirjastossa ja Louen lähikirjastossa. Kirjasto tarjoaa nykyaikaisia kirjasto- ja tietopalveluja kuntansa asukkaille. Kirjastolla on monipuolisten kokoelmiensa ja asiantuntevien palvelujensa lisäksi tietoverkkoyhteydet ja hyvät aukioloajat. Kirjastomme avainasioita ovat paikallisen ja yleisen sivistyksen ja kulttuurin vaaliminen, uuden tiedon saatavuuden varmistaminen ja alan kehityksen seuraaminen.

Tervolan kirjasto Facebookissa

Ajankohtaista

KIRJASTON JOULU JA UUSIVUOSI

pe 22.12. avoinna klo 10-17

la 23.12. avoinna klo 11-15

ma 25.12.-ti 26.12. suljettu

la 30.12. avoinna klo 11-15

ma 1.1. suljettu

pe 5.1. avoinna klo 10-15

la 6.1. suljettu

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Rauhallista joulua ja menestyksellistä uutta vuotta!

toivottaa Kirjaston väki

 

TULE MUKAAN KIRJASTON ASIAKASRAATIIN!

Tule mukaan ideoimaan Tervolan kirjaston palveluja ja tiloja! Haemme kirjastosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita asiakkaita mukaan kirjaston asiakasraatiin. Haluamme kerätä palautetta kirjaston toiminnasta ja kehittää palveluja sekä kirjastotiloja asiakkaita kuunnellen. Tavoitteenamme on huomioida erilaisten asiakasryhmien tarpeita.

Asiakasraadin ensimmäinen kokoontuminen on tammikuussa. Jatkossa asiakasraati kokoontuu säännöllisesti muutaman kuukauden välein. Tapaamisia pidetään iltaisin, ja raatia ohjaa kirjastotoimenjohtaja. Jokainen kokoontumiskerta on teemoitettu, ja niissä on kahvitarjoilu.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan kirjastotoimenjohtaja Kati Oinas, kati.oinas@tervola.fi p. 040 486 6994. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!