Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut
Osiot
Sijainti: Pääsivu / Vapaa-aika ja liikunta / Kirjasto

Kirjasto

 

 

Tervolan kunnankirjasto

Tervolan kunnankirjasto palvelee pääkirjastossa ja Louen lähikirjastossa. Kirjasto tarjoaa nykyaikaisia kirjasto- ja tietopalveluja kuntansa asukkaille. Kirjastolla on monipuolisten kokoelmiensa ja asiantuntevien palvelujensa lisäksi tietoverkkoyhteydet ja hyvät aukioloajat. Kirjastomme avainasioita ovat paikallisen ja yleisen sivistyksen ja kulttuurin vaaliminen, uuden tiedon saatavuuden varmistaminen ja alan kehityksen seuraaminen.

Tervolan kirjasto Facebookissa

Ajankohtaista

Lainanpäivän kunniaksi LM tietopalvelut tarjoaa sähköiset lehtipalvelut vapaasti verkossa käytettäväksi 8.2.-15.2.

Digitaaliset sanomalehdet

Käyttäjätunnus: lainanpäivä

Salasana: lainanpäivä

 

Digitaaliset ammatti- ja aikakauslehdet

Käyttäjätunnus: lainanpäivä

Salasana: lainanpäivä

 

KOKO PERHEEN ELOKUVAILTA

KE 14.2. KLO 17-18.40

Valokeilassa on jälleen kilparatoja hallitseva Salama McQueen, joka saa haastajikseen tietokoneavusteiset, teknisesti loppuun asti hiotut uudet superkiiturit. Autosankari päätyy itsekin kokeilemaan simulaatioita ja muita moderneja menetelmiä, mutta jos ei pysy kehityksen mukana, on ehkä parempi kääntää katse taakse päin.

Puhuttu suomeksi!

Ota omat naposteltavat mukaan!

Vapaa pääsy!


UNELMA JÄÄMERESTÄ - PETSAMO KARTOISSA -näyttely

kirjastossa 3.1. - 20.2.2018

Näyttely esittelee monipuolisesti karttojen kautta Petsamon historiaa osana Suomen historiaa. Keskeisiä näkökulmia ovat rajat ja niiden muutokset, kartoitus, kulkuväylien historia ja kolttasaamelaiset alueen alkuperäisenä väestönä.

Erkki Liljan Rovaniemen maakuntakirjaston Lappi-osastolle lahjoittama kartta-aineisto on näyttelyn keskeinen osio. Rovaniemen kaupunginkirjaston Lappi-osaston toteuttama näyttely on saanut Lapin aluehallintoviraston hankeavustusta. Näyttely on ollut osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Tervetuloa tutustumanäyttelyyn!

TULE MUKAAN KIRJASTON ASIAKASRAATIIN!

Tule mukaan ideoimaan Tervolan kirjaston palveluja ja tiloja! Haemme kirjastosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita asiakkaita mukaan kirjaston asiakasraatiin. Haluamme kerätä palautetta kirjaston toiminnasta ja kehittää palveluja sekä kirjastotiloja asiakkaita kuunnellen. Tavoitteenamme on huomioida erilaisten asiakasryhmien tarpeita.

Asiakasraadin ensimmäinen kokoontuminen on tammikuussa. Jatkossa asiakasraati kokoontuu säännöllisesti muutaman kuukauden välein. Tapaamisia pidetään iltaisin, ja raatia ohjaa kirjastotoimenjohtaja. Jokainen kokoontumiskerta on teemoitettu, ja niissä on kahvitarjoilu.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan kirjastotoimenjohtaja Kati Oinas, kati.oinas@tervola.fi p. 040 486 6994. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!