Järjestöt

Tervolassa on aktiivista yhdistystoimintaa monilla eri aloilla. Kaipaat sitten harrastuksia, vertaistukea tai muuta toimintaa, kannattaa tutustua tervolalaiseen yhdistyksiin.

Tervolalaiset järjestöt löytyvät Järjestötieto.fi-palvelusta, jonne järjestöjen olisi hyvä myös ilmoittaa muutokset yhteystiedoissaan.

Palkkatuella työllistävien yhdistysten on mahdollista saada kuntalisää. Kuntalisää koskeviin ohjeisiin pääset allaolevista linkeistä.

Sosiaali- ja terveysturva yhdistyksen Järjestöjen etäpalvelut käyttöön -hankkeessa on luotu järjestöjen etäpalveluista ja -toiminnosta koostuvan etäpalvelutarjottimen lappilaisille ihmisille. Etäpalvelutarjotin sisältää järjestöjen tarjoamia etäpalveluja ja -toimintoja, joihin voi osallistua kotoa käsin puhelimen, tietokoneen tai tabletin avulla.

Lisätietoja ja vinkkejä voi pyytää järjestöyhdyshenkilöltä. Kunnan järjestöyhdyshenkilön tarkoituksena on tukea kunnan ja yhdistyksien välistä yhteistyötä eri tavoin. Hän pyrkii kokoamaan tervolalaiset järjestöt tapaamisiin muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan kasvotusten.

Lisätietoja

Vapaa-aikaohjaaja / järjestöyhdyshenkilö
vapaa-aikaohjaaja / järjestöyhdyshenkilö

Jaa sivu eteenpäin