Elinkeinopalvelut

Tervola on tekevien ihmisten kunta ja Tervolan kunta tekee työtä yrittäjien menestymisen eteen.

Tervolan kunnan omistama Tervolan Elinkeinoyhtiö Oy tarjoaa yrityksille sujuvat kehittämis- ja neuvontapalvelut ja auttaa toimitila- sekä rahoitusasioissa.


Tulevia tapahtumia Tervolassa

- / - Kohdetta

Suomen Yrittäjien tapahtumia

JÄTÄ HYVÄ JÄLKI! -kiertue

Tervetuloa mukaan vastuullisuuskiertueelle löytämään inspiraatiota ja liiketoiminnan kehittämisen eväitä. Kiertueen teemana on sosiaalinen vastuullisuus ja sen rooli liiketoiminnassasi. Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus kuulla alan asiantuntijoita Osuuspankista ja Leader-alueilta. He jakavat tietoa ja näkemyksiä siitä, miten vastuullisuus kietoutuu yhä tiiviimmin rahoituksen ehtoihin sekä liiketoiminnan menestykseen. Toivotamme erityisesti tervetulleiksi yrittäjät, jotka ovat valmiita ottamaan askeleen kohti vastuullisempaa liiketoimintaa.  […]

Yrittäjien elokuvailta: ”Kuolleet lehdet”

Yrittäjien elokuvailta on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää leffailta ja vertaistuki yrittäjien kesken. Illan elokuvanäytöksessä esitetään ”Kuolleet lehdet”. 🍂 Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä. Tapahtuma on maksuton, ja toteutetaan yhteistyössä kumppanimme Elisa oyj:n kanssa. Lämpimästi tervetuloa! 🍿 *Päivitys 27.10.: Korjattu tapahtumakirjeessä ollutta tietoa. Tornion näytös siirtyi Kemiin Kinopirttiin.

Sääntömääräinen vuosikokous

Lapin Yrittäjien sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 2.11.2023 Rovaniemellä Santa’s hotels Santa Clausissa klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään vuosittaisten asioiden lisäksi vaalivaliokunnan jäsenten valinta. Lämpimästi tervetuloa!

Taloustietoa tumpeloille

Miten lasketaan yrityksen tulos? Mitä taseeseen merkitään? Mikä on tuloksen vaikutus yrityksen myyntihintaan? Millon yritysmuoto kannattaa vaihtaa toiminimestä osakeyhtiöksi? Kysy anonyymisti mitä tahansa yrityksen talouteen liittyvää! Ennakkoon lähetetyt kysymykset käsitellään maksuttomassa ja kaikille yrittäjille avoimessa Taloustietoa tumpeloille -koulutuksessa marraskuussa. Lähetä kysymyksesi viimeistään 14.11.2023. Muista myös ilmoittautua mukaan! Vuoden 2023 alussa ensimmäistä kertaa järjestetty kirjanpidon koulutus […]