Elinkeinopalvelut

Tervola on tekevien ihmisten kunta ja Tervolan kunta tekee työtä yrittäjien menestymisen eteen.

Tervolan kunnan omistama Tervolan Elinkeinoyhtiö Oy tarjoaa yrityksille sujuvat kehittämis- ja neuvontapalvelut ja auttaa toimitila- sekä rahoitusasioissa.


Tulevia tapahtumia Tervolassa

- / - Kohdetta

Suomen Yrittäjien tapahtumia

Eloon! -kiertue

Millaista uutta ajattelua saadaan aikaan, kun perinteinen elinkeinoelämä ja luovat alat kohtaavat? Eloon!-kiertue kokoaa yhteen elinkeinoalojen sekä taiteen, kulttuurin ja luovan alan toimijoita ratkaisemaan alueilla tunnistettuja elinvoimahaasteita. Kiertue järjestetään vuonna 2024 neljällä paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Raumalla. Eloon!-kiertueen aikataulut syksyllä:  Eloon!-kiertueen järjestävät Suomen Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Luova verkko -hanke (ESR+). Rovaniemen tilaisuutta ovat […]

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous on suunnattu ainoastaan Lapin Yrittäjien jäsenille. Vuosikokouksessa valitaan Lapin Yrittäjien hallitus ja puheenjohtaja kaudelle 2025–2026. Muista ilmoittaa mukaan yhdistyksesi edustajat kokouksessa. Kokous järjestetään Lapin yrittäjäjuhlan yhteydessä. Tervetuloa myös juhlimaan! Juhlan lipunmyynti avataan toukokuun aikana.

Arctic Business Forum – Kasvua pohjoisesta

Pohjoisella on strategisesti merkittävä rooli koko Suomen menestyksessä ja Suomessa valmistellaan hallitusohjelmaan kirjattua Pohjoista ohjelmaa. Ohjelma on ensimmäinen laatuaan ja tukee pohjoisen kasvun realisoimisessa. Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan pohjoisen merkityksestä, tulevaisuudesta ja kestävän kasvun ratkaisuista. Tilaisuudessa puhumassa: Arctic Business Forumin tarkempi ohjelma ja kaikki tilaisuuden puhujat julkaistaan huhtikuun aikana Lapin kauppakamarin verkkosivuilla. Lisätietoja tapahtumasta: lapinkauppakamari@chamber.fi. […]

Lapin kunta- ja aluekehityspäivät 2024

Yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Lapin kunta- ja aluekehityspäiville keskustelemaan Lapin tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista. Kuntapäivät kokoaa yhteen lappilaisia kuntatoimijoita ja sidosryhmiä, kuten yrittäjiä, alueviranomaisia ja järjestöjen edustajia. Ilmoittautuminen avataan alkukesän aikana. Lisätietoja Lapin Liiton verkkosivuilla.