Liikunta ja virkistyspalvelut

Tervolassa on mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, joten metsästys, kalastus ja marjastus ovat luonnollisesti suosittuja hyötyliikuntalajeja. Tervolassa liikuntapaikkoihin on panostettu – tekonurmi, peruskorjattu keskusurheilukenttä sekä kirkonkylän kuntorata-latu toimivat esimerkkeinä. Eri puolilla kuntaa on tarjolla lähiliikuntapaikkoja, kuten luistelukenttiä, latuja ja kuntoratoja. Kemijoki tarjoaa myös vesillä liikkujalle huippumahdollisuuksia harrastamiseen.

Tervolan liikuntatoimi luo edellytyksiä liikunnan ja urheilun parissa tapahtuvalle seuratyölle sekä omaehtoiselle, terveyttä edistävälle liikunnan harrastamiselle. Tutustu eri liikuntamahdollisuuksiin aihekohtaisten alasivujen kautta. Lisäksi vapaa-aikatoimi järjestää joustavasti erilaisia liikuntatuokioita ja tapahtumia eri vuodenaikoina, myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa.

Liikunta ja virkistyspaikat

Liikuntatoiminta

Vapaa-aikatoimi järjestää joustavasti erilaisia liikuntatuokioita ja tapahtumia eri vuodenaikoina, myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tapahtumat voivat vaihdella lajikokeiluista ja ohjeistuksista isompiin hyvinvointitapahtumiin. Seuraa ajantasaisinta tiedotusta tapahtumakalenterista.

Lue lisää


Jaa sivu eteenpäin