Avoimet työpaikat

Tervolan kunta työnantajana

Tervola on tekevien ämpäripäiden kunta! Pienen kuntaorganisaatiomme etuna on isompia kollegoitaan ketterämpi päätöksenteko sekä yritysmyönteinen ilmapiiri.

Meille työssään viihtyvä henkilöstö on keskeisin voimavaramme, jonka vuoksi työntekijät saavat hyvän perehdytyksen sekä lämpimän työskentelyilmapiirin. Monisukupolvisuus on vahvuutemme, koska vankka asiantuntemus, kokemus ja uuden oppiminen kohtaavat hyvin eri-ikäisten työtenkijöiden kesken.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on tärkeää, joten olemme panostaneet työntekijöiden hyvinvointiin. Meillä työntekijät saavat kattavan liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin, sujuvat työterveyspalvelut sekä sähköpyöräetuuden. Olemme myös savuton työpaikka.

Tutustu Tervolan kunnan avoimiin työpaikkoihin Kuntarekrystä:

Linkki Kuntarekryyn

Lue lisää meistä työnantajana:

Millainen työnantaja Tervolan kunta on?

  • Tietoa kuntarekry.fi -palvelusta

    Tervolan kunnalla on käytössä sähköisen rekrytoinnin työkalu, valtakunnallinen kuntarekry.fi -palvelu. Palveluun sisältyy rekrytointijärjestelmä ja näkyvyys kunta-alaan erikoistuneella työpaikkailmoitussivustolla.

    Palvelun käyttöönotolla on haluttu tehostaa sekä työnhakua että hakemusten käsittelyä.  Työntekijät voivat lähettää Tervolan kuntaan sähköisen työhakemuksen, saada tiedon uusimmista työpaikoista sähköpostitse (työnhakuvahti) ja jakaa tietoa Tervolan kunnan avoimista työpaikoista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Esimiesten näkökulmasta sähköiset työhakulomakkeet selkeyttävät ja nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

    Palvelun tuottaa Suomen kuntaliiton omistama yhtiö Finnish Consulting Group. Valtakunnallinen palvelu on suunnattu kaikille kunnille ja kuntaorganisaatioille.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimmeJaa sivu eteenpäin